re-integratie kiezen logo

Tweede Spoor specialisten in de regio Driebergen

Re-integratie 2e Spoor komt in beeld als blijkt dat er geen re-integratiemogelijkheden binnen het bedrijf zijn. De Wet Poortwachter schrijft voor dat zieke medewerkers ondersteund moeten worden bij het vinden van nieuw werk bij een andere werkgever en daarvoor kunt u een re-integratiebureau inschakelen. Vind hier re-integratiebureaus in uw regio voor 2e Spoor Re-integratie.  


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Verzuimbegeleiding  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Stresspreventie  Burn-Out  Re-integratie UWV  Onderwijs 
Adres Hoofdstraat 90
Postcode 3972 LC Driebergen
Telefoon 0343-515046
Website https://www.revalent.nl
E-mail info@revalent.nl
Contactpersoon Willem van de Ven, Evelien Braakman
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk klanttevredenheid: 8,1; NOLOC erkend loopbaanprofessional, Cli�nttevredenheid 8,1
Contact opnemen

Met Revalent met hernieuwde energie weer aan de slag 

Het Re-integratieprogramma Spoor 2 van Revalent is een op de persoon en diens mogelijkheden  toegesneden re-integratietraject, waarbij de duur en de kosten zijn aangepast aan de eisen van de situatie. Revalent combineert op verzoek van opdrachtgevers vaak spoor 0/1 en spoor 2 trajecten. Zo wordt de medewerker niet onnodig belast voor spoor 2. Wij bieden zowel spoor 2 'light' trajecten als 'full scale' spoor 2 trajecten en na de intake kan gekozen worden uit een aantal modules.

Onze missie  
Revalent begeleidt mensen sinds 1993 in het creëren van een gezond evenwicht tussen ambitie en zelfzorg, tussen inspanning en ontspanning en tussen de eisen die door de buitenwereld gesteld worden en de persoonlijke behoeften. Wij helpen mensen meer in balans te komen, zodat zij vanuit kun eigen kwaliteiten, wensen en waarden actief kunnen zijn in de maatschappij.

Onze aanpak
U doorloopt bij Revalent een individueel begeleidingsprogramma. Daarbij wordt aandacht besteed aan inzicht en vertrouwen krijgen in de eigen kwaliteiten en mogelijkheden met respect voor de onmogelijkheden. Van daaruit leren wij de kandidaat om zelf de gewenste werksituatie te vinden of te scheppen.

Onze specialisatie
Revalent werkt vaak met mensen die extra steun of een intensievere begeleiding nodig hebben. Bijvoorbeeld vanwege burnout- of gezondheidsproblematiek. Wij ervaren het als een uitdaging om juist voor hen passend werk te vinden.

 Willem van de Ven van re-integratiebureau Revalent           Evelien Braakman van re-integratiebureau Revalent

Uw re-integratiebegeleiders zijn Willem van de Ven en Eveline Braakman.

"Eveline heeft kennis van zaken. Ze is bekend met het onderwijs en kende de mensen van de stichting waar ik werk. Ze heeft er voor gezorgd dat ik op een andere plek kon re-integreren en dat heeft mijn herstel enorm bevorderd"