re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Driebergen

Vind een Outplacement specialist in Driebergen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Verzuimbegeleiding   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   Stresspreventie   Burnout   Re-integratie UWV  
Adres Hoofdstraat 90
Postbus Postbus 144 , 3970 AC Driebergen
Postcode 3972 LC Driebergen
Telefoon 0343-515046
Website http://www.revalent.nl
E-mail info@revalent.nl
Contactpersoon Willem van de Ven
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk klanttevredenheid: 8,1; NOLOC erkend loopbaanprofessional, Cliënttevredenheid 8,1
Contact opnemen

Revalent

Onze missie  
Revalent begeleidt mensen sinds 1993 in het creëren van een gezond evenwicht tussen ambitie en zelfzorg, tussen inspanning en ontspanning en tussen de eisen die door de buitenwereld gesteld worden en de persoonlijke behoeften. Wij helpen mensen meer in balans te komen, zodat zij vanuit kun eigen kwaliteiten, wensen en waarden actief kunnen zijn in de maatschappij.

Onze aanpak
U doorloopt bij Revalent een individueel begeleidingsprogramma, waarbij aandacht besteed wordt aan inzicht en vertrouwen krijgen in de eigen kwaliteiten en mogelijkheden (met respect voor de onmogelijkheden). Van daaruit leren wij u om zelf uw gewenste werksituatie te vinden of te scheppen.

Onze specialisatie
Wij werken vaak met mensen die extra steun of een intensievere begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege burnout- of gezondheidsproblematiek. Wij ervaren het als een uitdaging om juist voor hen passend werk te vinden.

 Willem van de Ven van re-integratiebureau Revalent           Evelien Braakman van re-integratiebureau Revalent

Uw begeleiders zijn Willem van de Ven en Eveline Braakman.