re-integratie kiezen logo

Re-integratie UWV specialisten in de regio Den Haag

Vind een Re-integratie UWV specialist in Den Haag. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie UWV te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie naar Ondernemerschap   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk  
Website https://pro6advies.nl
E-mail info@pro6advies.nl
Contactpersoon Milo Groot Obbink
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Pro6 Advies

Pro6 Advies heeft verstand van ondernemen

Er voor zorgen dat je kan starten met een eigen bedrijf. Als re-integratiebedrijf is dat het enige waar wij ons mee bezighouden. Omdat wij vinden dat begeleiding bij ondernemerschap een vak is. Dat doen we voor het UWV en werkgevers (outplacement).

Wij gaan dan ook ver in onze begeleiding. Wij onderzoeken met je de haalbaarheid (past het bij mijn belastbaarheid), schrijven (samen) een ondernemingsplan en/of gaan mee naar de bank voor het aanvragen van een krediet. 

Als wij je idee niet haalbaar vinden zeggen wij dat. En zoeken vervolgens samen naar een opzet die wel werkt.  

Wat we doen
• onderzoek naar is ondernemerschap passend en financieel haalbaar
• verbeteren van het bedrijfsidee
• markt- en concurrentieonderzoek
• opstellen van een prognose van inkomsten en kosten
• ondernemingsplan schrijven
•  coachingsgesprekken 
• aanvragen van een bedrijfsfinanciering bij banken of UWV
•  opzetten van de boekhouding, uitleg over belastingen
•  hulp bij de aangifte Omzetbelasting
•  hoe vind ik en benader ik de juiste klanten

Onze werkwijze
Elk traject start met een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek maken we kennis, wordt duidelijk waar jij behoefte aan hebt en laten we zien wat we voor je kunnen betekenen. Wij werken met een Werkfit- en een Naar Werk-traject.


Over onze startexperts

Wij zijn zelf ondernemers met ruime financiële en marketingervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiding praktisch en toepasbaar is.

Pro6 Advies houdt bewust geen kantoor aan; wij komen bij je thuis of spreken op een plek in de buurt af. 

 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Muzenstraat 89
Postcode 2511 WB Den Haag
Telefoon 088-0223888
Website http://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
50-plus   Burnout   Naar Werk   Re-integratie Naar Ondernemerschap   Re-integratie Psychische Klachten   Re-integratie UWV   Tweede Spoor   Werkfit Maken  
Adres Zuid-Hollandlaan 7
Postcode 2596 AL Den Haag
Telefoon 070-3611760
Website https://www.dynamischbureau.nl
E-mail info@dynamischbureau.nl
Contactpersoon Maaike Pronk
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Dynamisch Bureau

Dynamisch Bureau, speciaal voor hoger opgeleiden, Den Haag

Re-integratiebureau Dynamisch Bureau in Den Haag
 
Heb je de mogelijkheid om een re-integratietraject te volgen? Bij ons ben je op het juiste adres!
 
Waarom zou je voor Dynamisch Bureau kiezen?
 
• We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van hoger opgeleiden.
 
• We hebben ervaring als loopbaanbureau sinds 2005. 

• Je krijgt binnen jouw re-integratietraject een uitgebreid persoonlijk TMA Talenten rapport en een bespreking daarvan. Dit wordt aangevuld met andere analyses, zoals een interesseanalyse en capaciteitentest. Zo heb je uitstekend kijk op je eigen profiel en ideale werkomgeving.

• Alle coaches zijn naast coach ook zelfstandig ondernemer en we begeleiden je -indien gewenst- graag en goed naar een eigen bedrijf.

• We hebben uitstekende plaatsingscijfers en een hoge klanttevredenheid, zie onze website voor persoonlijke ervaringen van cliënten op: www.dynamischbureau.nl/ervaringen.

• We werken met het vacature programma Jobport, zodat je goed zicht krijgt op alle geschikte vacatures. En je hoeft voor vacatures nog maar op een plek te zoeken! 

• Onderdeel van het re-integratietraject is een foto van onze professionele fotograaf voor op je cv en LinkedIn profiel en als je wilt maken we een video-cv.


• We organiseren voor onze cliënten regelmatig netwerkbijeenkomsten en groepssessies waarbij je mensen ontmoet die in een vergelijkbare situatie zitten als jij. Zo kun je van elkaar leren en elkaar ondersteunen! We krijgen te horen dat dit heel inspirerend werkt! 

Nieuwsgierig geworden? Bel ons op (070-3611760) en ontdek wat we voor je kunnen betekenen!