re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio De Friese Meren

Vind een re-integratiebureau in De Friese Meren voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Verzuimbegeleiding  Arbodienstverlening  Wet Poortwachter  PRI 
Adres Ruchhusterwei 4
Postcode 8564 HD Ruigahuizen
Telefoon 06-31589366
Website https://www.essentiereintegratie.nl
E-mail info@essentiereintegratie.nl
Contactpersoon Anina Mulder
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Gedragscode RNCV
Contact opnemen
Essentie re-integratie is een landelijk opererend kleinschalig re-integratiebureau uit Friesland met veel aandacht voor persoonlijk maatwerk en bemiddelingskracht. Essentie re-integratie richt zich op dienstverlening voor organisaties en individuen op het gebied van re-integratie, arbeidsdeskundig advies, verzuim, duurzame inzetbaarheid en coaching.

Re-integratiecoach Essentie Re-integratie

Re-integratie 2e Spoor

Essentie Re-integratie is sterk in het juiste voortraject: kandidaten helemaal klaarstomen en daarna duurzaam te bemiddelen naar potentiële werkgevers. Wij ondersteunen uw medewerker naar het zoeken van vacatures buiten uw organisatie. Essentatie Re-integratie werkt met een re-integratieprogramma dat inspireert, doeltreffend en altijd resultaatgericht is. Door rekening te houden met ervaring, opleiding, leeftijd en persoonlijke omstandigheden kunnen we veel maatwerk bieden. Wij zijn bijzonder trots op ons plaatsingspercentage van 50% voor onze 2e spoortrajecten.

Werkgebied Essentie Re-integratie

Wij zijn ervaren re-integratiespecialisten die kijk hebben op mensen gecombineerd met een gedegen kennis van re-integratie wet- en regelgeving en de nodige creativiteit. De re-integratie werkzaamheden van Essentie Re-integratie concentreren zich in het gebied tussen Leeuwarden, Lemmer, Bussum, Breda, Tilburg, Lelystad en Zwolle. We zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden op deze regionale arbeidsmarkt en van uw regionale sociale kaart. Daarmee kunnen we u een realistisch beeld geven hoe snel we uw re-integratiekandidaat kunnen helpen met het vinden van een baan.