re-integratie kiezen logo

Tweede Spoor specialisten in de regio Capelle aan den IJssel

Vind een Tweede Spoor specialist in Capelle aan den IJssel. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Tweede Spoor te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie bij Kanker   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Derde Spoor   Burnout   Verzuimbegeleiding   Werkplekonderzoek  
Adres Dorpsstraat 107
Postcode 2903 LA Capelle aan den IJssel
Telefoon 06-21909445
Website https://bureaucenc.nl
E-mail info@bureaucenc.nl
Contactpersoon Marina Fransen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Bureau C&C

Bureau C&C is al jarenlang door heel Nederland het vertrouwde adres voor effectieve inzetbaarheid bij kanker of een andere ingrijpende ziekte.

30.000 tot 40.000 duizend werknemers krijgen jaarlijks de diagnose kanker. Naast een vaak intensief behandeltraject is het voor deze mensen belangrijk om weer aan het werk te kunnen en/of te blijven. Tussen de 60 en 90% wil binnen 1½ jaar het werk weer hervatten. Waar mogelijk blijven werknemers soms ook werken tijdens de behandelingen. 

Al onze coaches en arbeidsdeskundigen zijn deskundig en bieden individuele en resultaatgerichte begeleiding aan werknemers én werkgevers. Omdat ieder mens en elk traject anders is, bieden wij maatwerk door tijdens een intakefase in kaart te brengen wat nodig is om tot de juiste begeleiding en het beste resultaat te komen. Door het hele land kunt u bij ons terecht voor:

• Arbeidsdeskundige onderzoeken / werkplekonderzoeken
• Re-integratie 1e, 2e en 3e spoor
• Counseling & Coaching
• Trainingen en Presentaties
• Inzet van in oncologie gespecialiseerde bedrijfsarts 

Werknemers ervaren het als bijzonder prettig om te kunnen sparren met iemand die (ervarings)deskundig is. Werkgevers zijn gebaat bij een resultaatgerichte aanpak om op die manier de schadelast zoveel mogelijk te beperken. Op donderdagmiddag kunt u van 14.30 tot 16.00 uur geheel vrijblijvend bij ons terecht met al uw vragen over kanker of een andere ingrijpende ziekte en de daaruit voortvloeiende gevolgen.


Contact

Voor een afspraak met een van onze coaches of arbeidsdeskundigen, belt u naar ons hoofdkantoor op 06-21909445 of stuurt u een e-mail info@bureaucenc.nl 


Logo bedrijf
Re-integratie   Eerste Spoor   Tweede Spoor   Derde Spoor   Wet Poortwachter   Verzuimbegeleiding   Jobcoaching   Outplacement  
Adres Admiraal Helfrichweg 2-K
Postcode 2901 AB Capelle aan den IJssel
Telefoon 010-2643030
Website http://translion.nl
E-mail info@translion.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Trans Lion

Re-integratie en Trans Lion

Sinds 2000 ondersteunt Trans Lion het UWV, gemeentes, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven bij verschillende vakgerichte vraagstukken op het gebied van HRM. Gedacht kan worden aan 2e spoortrajecten, WGA-trajecten en aan de re-integratie van uitkeringsgerechtigden

Door de jaren heen heeft Trans Lion een overzichtelijke en succesvolle werkwijze ontwikkeld om werknemers te motiveren en te re-integreren op de arbeidsmarkt. Trans Lion werkt landelijk. Begeleidende gesprekken vinden bij de medewerker thuis plaats of indien gewenst op locatie. Ieder dossier heeft als vast aanspreekpunt een re-integratieadviseur en in-house jobhunter.

Reintegratiebureau Trans Lion

De adviseur zal na een intakegesprek een trajectplan opstellen. Dit trajectplan zal door de adviseur gedurende het traject met de medewerker worden geëvalueerd en uitgevoerd. De voortgang zal worden vastgelegd in rapportages. Hierbij zal Trans Lion op zoek gaan naar de snelste weg naar duurzame arbeid. Indien nodig helpt de adviseur bij het zoeken en doorlopen van een opleiding. De in-house jobhunter ondersteunt en begeleidt de werknemer bij het zoeken naar en solliciteren op vacatures.

HRM en Trans Lion

Op het gebied van HRM heeft Trans Lion alle kennis in huis om werkgevers optimaal te begeleiden. Na een kennismakingsgesprek met een adviseur zullen de wensen van de onderneming worden doorgenomen. Hierbij kan worden gedacht aan:
• Verzuimbeleid
• Werving en selectie
• Personeelsbeheer
• Opstellen RIE
• Outplacement

Deze adviseur zal ook uw vaste aanspreekpunt blijven, zodat hij bekend is met de structuur en de gang van zaken binnen het bedrijf.


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie   Beroepskeuze   Outplacement   50+   Loopbaanbegeleiding  
Adres Lylantse Plein 1
Postcode 2908 JH Capelle aan den IJssel
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Werkcontact

Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Capelle aan den IJssel zijn wij gevestigd aan het Lylantse Plein 1.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie Eerste Spoor   Burnout  
Telefoon 0613395209 (John) of 0651602247 (Theo)
Website https://www.sustainingpeople.nl
E-mail info@sustainingpeople.nl
Contactpersoon John van der Meij, Theo de Roon
Contact opnemen

Sustaining People!

 
Team Sustaining People
 
Sustaining People!, opgericht door John van der Meij (links op foto) en Theo de Roon MSc (rechts op foto), heeft een top 10 opgesteld met redenen waarom driekwart van de mensen het niet naar hun zin heeft op het werk en dat vaak ook naar de privésfeer meenemen:

 

1) Niet in contact met eigen ‘drives’, weinig energie of burn-out, te weinig over hun eigen profiel, innerlijke biografie of wat nou echt de bedoeling van hun werk-leven is, weten.

2) Te weinig afwisseling in het werk.

3) Niet weten waar de echte eigen krachten liggen.
4) Angst om te falen.
5) Familieomstandigheden eist alle aandacht.

6) Targets worden niet gehaald, tegenvallers.
7) Slechte omgang met collega’s.
8) Slecht ingewerkt, in het diepe gegooid of geen coaching.

9) Onzekerheid over de baan.

10) Verkeerde aansturing door gebrekkig management of reorganisatie.
​


Veel mensen die bij Sustaining People langskomen om te praten over hun persoonlijke en zakelijke carrière geven dezelfde twijfels aan:

• ‘’Ik wil voorkomen dat situaties met werkgevers zich herhalen.’’
• ‘’Ze zitten heus niet op mij te wachten.’’
• ‘’Ik heb geen idee hoe ik het vinden van werk dat bij mij past nu efficiënt moet aanpakken.’’
• ‘’Ik voel me niet vrij om te bewegen zoals ik dat graag wil.’’
• ‘’Ik voel me daardoor onrustig, onzeker, opgebrand, gevangen, onbegrepen, niet zinvol bezig of zie geen uitweg.’’

Wij zijn een re-integratiebureau maar wel net even anders dan je gewend bent. Sustainingpeople!, John en Theo, zijn loopbaanontwikkelaars met verstand van mens en organisatie, kunnen echt iets bemiddelen dat voor een ommekeer zorgt in kwaliteit van leven, jobcoach en re-integratie 2e spoor specialist. Wij zijn werkzaam voor UWV, 1e en 2e spoortrajecten en wij bieden UWV trajecten “Naar Werk” en “Werkfit maken”.
 
Alles wat jij op dit moment nodig hebt!
 
Persoonlijke ontwikkeling, het werk waar jij van houdt en een leuk leven met plezier en voldoening dat bij jou past. Allemaal binnen één organisatie. Daardoor kennen we jouw casus, jouw (toekomstige) werkgever als geen ander. Ook zijn wij goed in starters-begeleiding en ZZP aanpak.

“ Feel better” specialisten
 
 John heeft een traject ontwikkeld waardoor jij je structureel beter gaat voelen,  door beter keuzes te maken en je gaat weten en voelen wat je echt wil.
 
Burnout specialisten
 
We hebben speciaal traject voor effectief burnout-herstel, omdat Theo ook Jungiaans Analytisch Therapeut is. 
 
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de klant en/of de re-integratie coach kunt u ter oriëntatie een afspraak maken met Theo ( of John voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kan jij beslissen of SustainingPeople! het re-integratiebureau is welke bij jou past en jou het beste kan begeleiden bij jouw re-integratietraject. 

Wil je meer weten over SustainingPeople!, wie wij zijn en onze overige diensten? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met John (0613395209) of Theo (0651602247)