re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Capelle aan den IJssel

Outplacement heeft veel gemeen met re-integratie en soms kunnen ze in elkaar overlopen. De grote overeenkomst is dat ze beide nieuw werk tot doel hebben. Toch zijn het wezenlijk twee verschillende diensten met als belangrijkste verschil dat outplacement geen wettelijke verplichting is. Bekijk hier re-integratiebureaus voor van Werk naar Werk trajecten.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Wet Poortwachter  Verzuimbegeleiding  Jobcoaching  Outplacement 
Adres Admiraal Helfrichweg 2-K
Postcode 2901 AB Capelle aan den IJssel
Telefoon 010-2643030
Website https://www.translion.nl
E-mail info@translion.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Trans Lion - de Re-integratiebegeleider

Sinds 2000 ondersteunt Trans Lion het UWV, gemeentes, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven bij verschillende vakgerichte vraagstukken op het gebied van HRM. Denk dan aan 2e spoortrajecten, WGA-trajecten en aan de re-integratie van uitkeringsgerechtigden

Door de jaren heen heeft Trans Lion een overzichtelijke en succesvolle werkwijze ontwikkeld om werknemers te motiveren en te re-integreren op de arbeidsmarkt. Begeleidende gesprekken vinden plaats bij de medewerker thuis of indien gewenst op locatie. Ieder dossier heeft als vast aanspreekpunt een re-integratieadviseur en een in-house jobhunter. Trans Lion werkt landelijk.

Reintegratiebureau Trans Lion

De adviseur stelt na een intakegesprek een trajectplan op. Dit trajectplan wordt door de adviseur gedurende het traject met de medewerker geëvalueerd en uitgevoerd. De voortgang wordt vastgelegd in rapportages waarbij Trans Lion op zoek gaat naar de snelste weg naar duurzame arbeid. Indien nodig helpt de re-integratieadviseur bij het zoeken en doorlopen van een opleiding. De in-house jobhunter ondersteunt en begeleidt de werknemer bij solliciteren en het zoeken naar vacatures.

HRM en Trans Lion

Op het gebied van HRM heeft Trans Lion alle kennis in huis om werkgevers optimaal te begeleiden. Na een kennismakingsgesprek met een adviseur worden de wensen van de onderneming doorgenomen. Deze adviseur blijft uw vaste aanspreekpunt, zodat hij bekend is met de structuur en de gang van zaken binnen het bedrijf.
Hierbij kan worden gedacht aan de volgende personeelsdiensten:

• Verzuimbeleid
• Werving en selectie
• Personeelsbeheer
• Opstellen RIE
• Outplacement
 


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Beroepskeuze  Outplacement  50+  Loopbaanbegeleiding 
Adres Lylantse Plein 1
Postcode 2908 JH Capelle aan den IJssel
Telefoon 088-0333008
Website https://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen
Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Capelle aan den IJssel zijn wij gevestigd aan het Lylantse Plein 1.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.