re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Capelle aan den IJssel

Vind een re-integratiebureau in Capelle aan den IJssel voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Burn-Out 
Telefoon 0613395209 (John) of 0651602247 (Theo)
Website https://www.sustainingpeople.nl
E-mail info@sustainingpeople.nl
Contactpersoon John van der Meij, Theo de Roon
Contact opnemen
Team Sustaining People
 
Sustaining People!, opgericht door John van der Meij (links op foto) en Theo de Roon MSc (rechts op foto), heeft een top 10 opgesteld met redenen waarom driekwart van de mensen het niet naar hun zin heeft op het werk en dat vaak ook naar de privésfeer meenemen: 

1) Niet in contact met eigen ?drives?, weinig energie of burn-out, te weinig over hun eigen profiel, innerlijke biografie of wat nou echt de bedoeling van hun werk-leven is, weten.
2) Te weinig afwisseling in het werk.
3) Niet weten waar de echte eigen krachten liggen.
4) Angst om te falen.
5) Familieomstandigheden eist alle aandacht.
6) Targets worden niet gehaald, tegenvallers.
7) Slechte omgang met collega?s.
8) Slecht ingewerkt, in het diepe gegooid of geen coaching.
9) Onzekerheid over de baan.
10) Verkeerde aansturing door gebrekkig management of reorganisatie.

Veel mensen die bij Sustaining People langskomen om te praten over hun persoonlijke en zakelijke carrière geven dezelfde twijfels aan:

  • Ik wil voorkomen dat situaties met werkgevers zich herhalen.
  • Ze zitten heus niet op mij te wachten.
  • Ik heb geen idee hoe ik het vinden van werk dat bij mij past nu efficiënt moet aanpakken.
  • Ik voel me niet vrij om te bewegen zoals ik dat graag wil.
  • Ik voel me daardoor onrustig, onzeker, opgebrand, gevangen, onbegrepen, niet zinvol bezig of zie geen uitweg.
Wij zijn een re-integratiebureau maar wel net even anders dan je gewend bent. Sustainingpeople!, John en Theo, zijn loopbaanontwikkelaars met verstand van mens en organisatie, kunnen echt iets bemiddelen dat voor een ommekeer zorgt in kwaliteit van leven, jobcoach en re-integratie 2e spoor specialist. Wij zijn werkzaam voor UWV, 1e en 2e spoortrajecten en wij bieden UWV trajecten ?Naar Werk? en ?Werkfit maken?.
 
Alles wat jij op dit moment nodig hebt!
 
Persoonlijke ontwikkeling, het werk waar jij van houdt en een leuk leven met plezier en voldoening dat bij jou past. Allemaal binnen één organisatie. Daardoor kennen we jouw casus, jouw (toekomstige) werkgever als geen ander. Ook zijn wij goed in starters-begeleiding en ZZP aanpak.

Feel better specialisten 

John heeft een traject ontwikkeld waardoor jij je structureel beter gaat voelen, door beter keuzes te maken en je gaat weten en voelen wat je echt wil.
 
Burnout specialisten
 
We hebben speciaal traject voor effectief burnout-herstel, omdat Theo ook Jungiaans Analytisch Therapeut is. 
 
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de klant en/of de re-integratie coach kunt u ter oriëntatie een afspraak maken met Theo ( of John voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kan jij beslissen of SustainingPeople! het re-integratiebureau is welke bij jou past en jou het beste kan begeleiden bij jouw re-integratietraject. 

Wil je meer weten over SustainingPeople? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met John (0613395209) of Theo (0651602247).  

Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Beroepskeuze  Outplacement  50+  Loopbaanbegeleiding  Re-integratie UWV 
Adres Lylantse Plein 1
Postcode 2908 JH Capelle aan den IJssel
Telefoon 088-0333008
Website https://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen
Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Capelle aan den IJssel zijn wij gevestigd aan het Lylantse Plein 1.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Wet Poortwachter  Verzuimbegeleiding  Jobcoaching  Outplacement 
Adres Admiraal Helfrichweg 2-K
Postcode 2901 AB Capelle aan den IJssel
Werkgebied Regio Rotterdam
Telefoon 010-2643030
Website https://www.translion.nl
E-mail info@translion.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Sinds 2000 ondersteunt Trans Lion het UWV, gemeentes, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven bij verschillende vakgerichte vraagstukken op het gebied van HRM. Denk dan aan 2e spoortrajecten, WGA-trajecten en aan de re-integratie van uitkeringsgerechtigden

Door de jaren heen heeft Trans Lion een overzichtelijke en succesvolle werkwijze ontwikkeld om werknemers te motiveren en te re-integreren op de arbeidsmarkt. Begeleidende gesprekken vinden plaats bij de medewerker thuis of indien gewenst op locatie. Ieder dossier heeft als vast aanspreekpunt een re-integratieadviseur en een in-house jobhunter. Trans Lion werkt landelijk.

Reintegratiebureau Trans Lion

De adviseur stelt na een intakegesprek een trajectplan op. Dit trajectplan wordt door de adviseur gedurende het traject met de medewerker geëvalueerd en uitgevoerd. De voortgang wordt vastgelegd in rapportages waarbij Trans Lion op zoek gaat naar de snelste weg naar duurzame arbeid. Indien nodig helpt de re-integratieadviseur bij het zoeken en doorlopen van een opleiding. De in-house jobhunter ondersteunt en begeleidt de werknemer bij solliciteren en het zoeken naar vacatures.

HRM en Trans Lion

Op het gebied van HRM heeft Trans Lion alle kennis in huis om werkgevers optimaal te begeleiden. Na een kennismakingsgesprek met een adviseur worden de wensen van de onderneming doorgenomen. Deze adviseur blijft uw vaste aanspreekpunt, zodat hij bekend is met de structuur en de gang van zaken binnen het bedrijf.
Hierbij kan worden gedacht aan de volgende personeelsdiensten:

? Verzuimbeleid
? Werving en selectie
? Personeelsbeheer
? Opstellen RIE
? Outplacement