re-integratie kiezen logo

Arbeidsdeskundig Onderzoek specialisten in de regio Brielle

De Wet Verbetering Poortwachter vereist het onderzoeken van de re-integratiemogelijkheden van de zieke werknemer binnen de eigen organisatie. De arbeidsdeskundigen op deze pagina kunnen onderzoeken of uw medewerker in staat is om terug te keren in de eigen functie of in een andere passende baan binnen uw organisatie.


Logo bedrijf
Arbeidsdeskundig Onderzoek  2e Spoor  Jobcoaching  Naar Werk  Werkfit Maken  Re-integratie UWV 
Adres Krammer 8
Postcode 3232 HE Brielle
Telefoon 0181-851372
Website http://www.cp-coaching.nl
E-mail info@cp-coaching.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Alles wat je nodig hebt voor re-integratie bij CP-coaching onder één dak

 
Wij zijn een arbeidsdeskundig- en re-integratiebureau maar wel net even anders dan u gewend bent. CP-coaching is uw arbeidsdeskundige, jobcoach en re-integratie 2e spoor specialist. Wij zijn werkzaam voor UWV, Gemeentes, in spoor 2, verrichten arbeidsdeskundig onderzoek, jobcoaching en bieden wij trajecten “naar werk” en “werkfit” voor alle uitkeringsgerechtigden aan. Het arbeidsdeskundig onderzoek, arbeidsdeskundige begeleiding en ook de re-integratie in het 2e-spoor. Allemaal binnen één organisatie. Daardoor kennen we uw casus, uw werknemer en uw bedrijf als geen ander. 
 
Arbeidsdeskundig onderzoek
Als u of uw medewerker te maken heeft met een fysieke beperking, een chronische ziekte, een burn-/bore-out of u kunt om een andere reden uw werk niet meer uitvoeren. Dan heeft u een arbeidsdeskundige nodig. Onze arbeidsdeskundigen zijn de specialist in mens, werk en inkomen. Hij weegt belasting en belastbaarheid. Wat kan iemand (nog) aan en wat wordt er gevraagd binnen de functie? Is het mogelijk om het werk een beetje aan te passen? Welke gevolgen heeft dit voor werknemer en werkgever? De arbeidsdeskundige geeft u een onafhankelijk advies, waarbij hij werkt binnen de regels van de wet verbetering poortwachter. Resultaat: mensen werken (weer) naar vermogen en zijn duurzaam inzetbaar.
 
2e spoor re-integratie
Wanneer een 1e spoor traject geen of onvoldoende mogelijkheden biedt, is inzet van een 2e spoor traject vaak gewenst. De wet verbetering poortwachter verplicht u om uiterlijk 6 weken na de eerstejaarsevaluatie (=52e verzuimweek) met het 2e spoor traject te starten. Eerst vind er een gesprek plaats tussen de re-integratiebegeleider en het desbetreffende bedrijf. Hierna volgt een uitgebreide intake met de werknemer. Vervolgens wordt er een persoonlijk trajectplan opgesteld, waarin volledig wordt beschreven welke stappen met uw medewerker worden genomen. Via een traject bij CP-coaching voldoet u aan de eisen van de wet verbetering poortwachter.
 
CP-coaching is alles wat je van een re-integratiebureau kan verwachten: Professioneel; Betrokken; Dynamisch en Begrijpelijk. Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de klant en de arbeidsdeskundige en/of de re-integratiebegeleider, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kunt u beslissen of CP-coaching het re-integratiebureau is welke bij u past en u het beste kan begeleiden bij uw re-integratietraject. 


Wilt u meer weten over CP-coaching, wie wij zijn en onze overige diensten? Bekijk dan ook onze website of zoek direct
contact met ons.