re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Best

Vind een re-integratiebureau in Best voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Transitievergoeding  Arbo  Loopbaanbegeleiding 
Telefoon 06-51510538
Website https://www.reintegratiepor.nl
E-mail info@reintegratiepor.nl
Contactpersoon Willem Peters
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Keurmerk Blik op Werk met klanttevredenheid 8,5
Contact opnemen
P.O.R. - Re-integratiediensten in Brabant en Gelderland 

Als re-integratiebedrijf heeft P.O.R. ruim 30 jaar ervaring in re-integratie, arbeidsbemiddeling en personeelsadvies in de regio's Zuid- en Noordoost-Brabant en Zuid-Gelderland. P.O.R. stelt zich ten doel werkgevers te ontzorgen en te ondersteunen met zieke werknemers. Onze kennis rond ziekte en verplichtingen in het kader van de Wet Poortwachter is up to date en efficiënt. We bieden kostenbesparingen rond het gehele re-integratietraject, vanaf het eerste ziekteverzuim. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat uw doorbetalingsverplichting langer wordt. Als P.O.R. zorgen we er ook voor dat u als werkgever inzicht krijgt in de procedures van het UWV en de arbodiensten. Goed om te weten, we zijn tot dusver 100% WIA proof. 

P.O.R. heeft de regie bij een spoor 2 re-integratietraject tot en met de WIA aanvraag indien noodzakelijk. We staan garant voor een goede communicatie tussen werkgever en arbodiensten, maar we zijn tegelijkertijd onafhankelijk en ongebonden. Onze prijzen zijn scherp omdat we snel en kundig schakelen, zeer praktisch werken en geen overheadkosten hebben. Zowel werkgevers als werknemers ervaren onze aanpak als persoonlijk en onze beoordelingen zijn hoog. 
 
Re-integratiebegeleiding bij P.O.R.
 
• Dossierbegeleiding
• Coaching bij ziekteverzuim
• Begeleiding in het opdoen van sollicitatievaardigheden
• Begeleiding naar een andere werkplek
• Scholingsadvies
• Begeleiding bij herplaatsing 
• Begeleiding naar een externe werkplek
• Begeleiding bij de WIA aanvraag
• Advies bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst 
• Jobcoaching

Voor meer informatie over onze heldere aanpak of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze pagina.

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Europaplein 1
Postcode 5684 ZC Best
Telefoon 06-21267176
Website https://personeelsadviesbolwijn.nl
E-mail Annemiek@personeelsadviesbolwijn.nl
Contactpersoon Annemiek Bolwijn
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC loopbaanprofessional
Contact opnemen

Re-integratie 1e spoor, 2e spoor en 3e spoorRe-integratie is vaak een lang proces en heeft altijd een zakelijke en een persoonlijke kant. Personeelsadvies Bolwijn heeft oog en aandacht voor beide. Net als dat wij aandacht hebben voor de rechten en plichten van beide partijen: de werkgever en de werknemer. Hangt re-integratie in de lucht door een dreigend of sluimerend conflict? Laat het dan niet zover komen en nodig Annemiek Bolwijn uit voor een bemiddelend gesprek. 

Re-integratie voor werkgever
Ben je werkgever en is een medewerker arbeidsongeschikt? Dan krijg je als werkgever te maken met veel wet- en regelgeving die eist dat je volgens een vast tijdsschema re-integratiebegeleiding biedt. Re-integratie is echt werk voor een HR-professional en voor re-integratie geldt dat je er maar beter vroeg bij kan zijn. 

Re-integratie voor werknemer
Bent je werknemer? Tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid  kan je leven aardig op zijn kop zetten. En als het dan tijd is om weer (deels) aan de slag te gaan, kun je best wat hulp gebruiken. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden, wensen en beperkingen. We kijken naar de arbeidsmarkt en hoe jij en de markt het beste bij elkaar passen. Wat zijn je talenten, welk werk past goed bij je en wat is realistisch?