re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Best

Vind een re-integratiebureau in Best voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Transitievergoeding  Personeelsadvies  Loopbaanbegeleiding 
Telefoon 06-51510538
Website http://www.reintegratiepor.nl
E-mail info@reintegratiepor.nl
Beoordeling/ Keurmerk Keurmerk Blik op Werk met klanttevredenheid 8,5
Contact opnemen

P.O.R.

Ons bedrijf is gestart in 2003 en beschikt nu dus over 15 jaren ervaring met het Spoor 1 en 2 traject, in arbeidsbemiddeling hebben we 30 jaren ervaring. P.O.R. Re-integratie probeert jou als werkgever te ontzorgen en te ondersteunen als het gaat om zieke werknemers. Onze kennis rond ziekte en verplichtingen  in het kader van de  “Wet Poortwachter” is up to date. We bieden indien mogelijk kostenbesparingen rond het gehele traject vanaf de aanvang van het ziekteverzuim. Zo kun je voorkomen dat de  doorbetalingsverplichting langer wordt, tot dusver zijn we100% WIA proof. We bieden je inzicht in de procedures van arbodiensten en het UWV.

P.O.R. is onafhankelijk en niet gebonden aan een arbodienst, er is wel samenwerking met een arbodienst. Onze prijzen liggen in verhoudingen lager als bij collega bedrijven. We verzorgen ook de regie bij een spoor 2 traject tot de WIA aanvraag en staan garant voor een goede communicatie tussen werkgever en Arbo dienst. Zowel u als werkgever en uw werknemer zullen ervaring dat onze aanpak persoonlijk is. De beoordelingen zijn altijd hoog geweest.
 
Onze aanpak bestaat uit:
 
• Dossierbegeleiding
• Begeleiden van de zieke werknemer in  het opdoen van sollicitatie vaardigheden en zoeken naar een andere werkplek
• Scholingsadvies
• Begeleiden bij herplaatsing , zoeken naar een externe werkplek al dan niet op therapeutische basis.
• Begeleiding WIA aanvraag
• Advies bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst 


Voor een kwalitatief goed en betaalbaar traject kan je altijd contact met ons  opnemen. 

 

 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Europaplein 1
Postcode 5684 ZC Best
Telefoon 06-21267176
Website https://personeelsadviesbolwijn.nl
E-mail Annemiek@personeelsadviesbolwijn.nl
Contactpersoon Annemiek Bolwijn
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC loopbaanprofessional
Contact opnemen

Personeelsadvies Bolwijn

Re-integratie is vaak een lang proces en heeft altijd een zakelijke en een persoonlijke kant. Personeelsadvies Bolwijn heeft oog en aandacht voor beide. Net als dat wij aandacht hebben voor de rechten en plichten van beide partijen: de werkgever en de werknemer. Hangt re-integratie in de lucht door een dreigend of sluimerend conflict? Laat het dan niet zover komen en nodig Annemiek Bolwijn uit voor een bemiddelend gesprek. 

Re-integratie voor Werkgever
Ben je werkgever en is een medewerker arbeidsongeschikt? Dan krijg je als werkgever te maken met veel wet- en regelgeving die eist dat je volgens een vast tijdsschema re-integratiebegeleiding biedt. Re-integratie is echt werk voor een HR-professional en voor re-integratie geldt dat je er maar beter vroeg bij kan zijn. 

Re-integratie voor Werknemer
Bent je werknemer? Tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid  kan je leven aardig op zijn kop zetten. En als het dan tijd is om weer (deels) aan de slag te gaan, kun je best wat hulp gebruiken. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden, wensen en beperkingen. We kijken naar de arbeidsmarkt en hoe jij en de markt het beste bij elkaar passen. Wat zijn je talenten, welk werk past goed bij je en wat is realistisch?