re-integratie kiezen logo

Werkfit Maken specialisten in de regio Barneveld

Vind een Werkfit Maken specialist in Barneveld. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Werkfit Maken te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Verzuimbegeleiding  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk 
Adres Anthonie Fokkerstraat 39-G
Postcode 3772 MP Barneveld
Telefoon 088-2866039
Website https://www.csworks.nl
E-mail verkoop@csworks.nl
Contactpersoon Jonina Broekhuizen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk
Contact opnemen

CS Works EmployabilityRegie op re-integratie, outplacement en loopbaanontwikkeling

CS Works is al ruim 14 jaar actief in de re-integratie en outplacement branche. Gedurende deze tijd hebben wij ons ontwikkeld tot professionals op het gebied van re-integratie, outplacement, persoonlijke effectiviteit en mobiliteit. 

 
Landelijke dekking met regionale professionals
Wij garanderen een landelijke dekking, waarbij wij gebruik maken van hoogopgeleide regionale professionals. Zij kennen de regionale arbeidsmarkt en vormen gezamenlijk een kennisnetwerk met een grote diversiteit aan expertise. 
 
Maatwerk
Bij CS Works wordt ieder mens beschouwd als een uniek individu, met eigen kwaliteiten, gewoonten, interesses, waarden, normen, niveau en behoeften. Ook staat de mens in contact met haar omgeving. Wij zijn van mening dat al deze aspecten invloed uitoefenen op het gedrag van het individu en een integrale aanpak passend is. Daarom stellen wij de mens centraal en gebruiken wij wetenschappelijke instrumenten om deze unieke eigenschappen in kaart brengen. Zo sluiten wij aan op de individuele behoeften om het effect van coaching te vergroten en een duurzaam dienstverband te realiseren.  
 
Resultaatgericht
CS Works gaat voor de kortste weg naar passend werk. Wij focussen op die activiteiten die nodig zijn om tot het gezamenlijke resultaat te komen. We leggen deze vast in een actieplan en hanteren gedurende het traject diverse werkvormen om de kandidaat te ondersteunen.
 
Informeren 
Om goede keuzes te kunnen maken heeft men (nieuwe) informatie nodig. Wij informeren alle partijen over rechten, plichten en verwachtingen. Dat gebeurt in een driegesprek en middels een Starterspakket, waar alle relevante informatie met betrekking tot een traject in opgenomen is. Duidelijkheid betekent snelheid.
 
Coachen
Onze kandidaten krijgen te maken met verlies van werk en/of gezondheid. Om actief deel te nemen aan een traject is een nieuw positief toekomstperspectief nodig. Ons belangrijkste doel is om de werknemer te laten ervaren dat werkgeluk ook in een andere functie gevonden kan worden.
 
Trainen
Het gebeurt maar zelden dat iemand alle competenties bezit om effectief te solliciteren. Waar nodig zullen wij de kandidaat trainen in de sollicitatie-, presentatie of gespreksvaardigheden.  

Kwaliteit
Bij CS Works is kwalitatieve dienstverlening de norm en streven wij naar uitmuntende klanttevredenheid. Wij schenken aandacht aan onze collega’s, klanten en kandidaten en werken vanuit het principe van continue verbeteren. Wij integreren nieuwe en bestaande wetenschappelijke inzichten in onze werkwijze en houden ontwikkelingen in de arbeidsmarkt nauwgezet in de gaten. Zo draagt CS Works bij aan het geluk en de gezondheid van onze relaties.