re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Baarn

Vind een re-integratiebureau in Baarn voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Outplacement   Loopbaanbegeleiding   Coaching   Assessments  
Adres Burgemeester Grothestraat 53
Postcode 3761 Cl Soest
Telefoon 035-5416320
Website http://www.vanmansfeld.nl
E-mail info@vanmansfeld.nl
Contactpersoon Biente Poyck
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Van Mansfeld

Elk traject bij Van Mansfeld is maatwerk. De begeleiding bestaat uit de volgende fasen:

Intakegesprek (geen kosten aan verbonden)
Kennismaking en verkennen van uw achtergrond en vraag. Wij informeren u over de werkwijze van het bureau en gaan dieper in op het traject en tijdspad.

Potentieelonderzoek
Het potentieelonderzoek is erop gericht om zo objectief mogelijk inzicht te verschaffen in capaciteiten, persoonlijkheidskenmerken, motivatie en belangstelling. Deze fase volgt snel na de intake. Samen met u zoeken we antwoorden op een aantal cruciale vragen, zoals:
• Wie ben ik? (Benoemen van waarden en drijfveren.)
• Wat wil ik? (Benoemen van ambities.)
• Wat kan ik? (Benoemen van kennis, competenties en kwaliteiten.)

Door middel van diepte-interviews en een assessment (test) wordt inzicht verkregen in vaardigheden, niveau, werkgedrag, managementstijl, sociale vaardigheden en sterke en minder sterke punten. De resultaten van het potentieelonderzoek worden in een persoonlijk gesprek in de vorm van een schriftelijke 'checklist’ gepresenteerd.

Arbeidsmarktoriëntatie
Naar aanleiding van het potentieelonderzoek zullen er advies- en coachingsgesprekken plaatsvinden teneinde samen met u een strategie te ontwikkelen voor uw oriëntatie op de huidige arbeidsmarkt. Hierbij zal de focus liggen op de wensen en mogelijkheden in relatie tot concrete mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Begeleiding/coaching
Uitgaande van de resultaten van het potentieelonderzoek en de arbeidsmarktoriëntatie, ondersteunen we u bij uw presentatie. Intensieve aandacht zal worden gegeven aan het doelgericht opstellen van een passend curriculum vitea. Het schrijven van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken. Aandacht zal worden besteed aan het benutten van netwerken en het voeren van netwerkgesprekken. Tijdens de persoonlijke adviesgesprekken en training zullen concrete handvatten worden aangereikt om te ondersteunen en te begeleiden bij het verkrijgen van een passende functie. Natuurlijk zullen we daarbij ook actief ondersteunen met aandragen van vacatures.

Het traject wordt pas afgerond indien u een passende functie heeft aanvaard.