re-integratie kiezen logo

Tweede Spoor specialisten in de regio Assen

Re-integratie 2e Spoor komt in beeld als blijkt dat er geen re-integratiemogelijkheden binnen het bedrijf zijn. De Wet Poortwachter schrijft voor dat zieke medewerkers ondersteund moeten worden bij het vinden van nieuw werk bij een andere werkgever en daarvoor kunt u een re-integratiebureau inschakelen. Vind hier re-integratiebureaus in uw regio voor 2e Spoor Re-integratie.  


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Overcingellaan 17
Postcode 9401 LA Assen
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/assen/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Marieke de Jong
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De kortste weg naar duurzaam werk in Assen


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk. 

Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Naar Werk  Arbodienstverlening  Vitaliteit  Werkfit Maken  Loopbaanbegeleiding  Outplacement 
Telefoon 088-2460455
Website https://www.everybodygroep.nl
E-mail contact@everybodygroep.nl
Contact opnemen

Bij Everybody Groep staat het werkgeluk van de medewerker op nummer één.


Everybody Groep is een paraplu organisatie en totaalaanbieder op het gebied van Zorg, Werk en Welzijn: alle expertises voor een vitale organisatie onder één dak! Samen met u werken we aan uw vitale organisatie door ons te richten op gezondheidsoptimalisatie tot re-integratie en contractovername van uw medewerkers.

Nu van Werk naar Werk

Nu van Werk naar Werk is een unieke formule! Everybody Groep vindt namelijk dat elke medewerker waardigheid en perspectief in het werk moet ervaren en vanuit deze gedachte is Nu van Werk naar Werk ontstaan. 

Wanneer er sprake is van een mismatch tussen werkgever en medewerker, bijvoorbeeld door arbeidsongeschiktheid, een arbeidsconflict of door het ontbreken van motivatie in de huidige functie, kan overname van arbeidscontracten een goede oplossing zijn.

Nu van Werk naar Werk is erop gericht dat de medewerker bij Everybody Groep onder contract komt voor hetzelfde salaris en zoveel mogelijk dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de voormalige werkgever. Samen met de medewerker onderzoekt Nu van Werk naar Werk de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, zodat de medewerker weer met werkplezier en perspectief zijn of haar loopbaan kan vervolgen.

Tevens bieden wij re-integratie spoor 2 

Onze tweede spoorbegeleiders begeleiden uw medewerkers met persoonlijke aandacht. De trajecten voldoen aan de gestelde eisen vanuit de Wet verbetering poortwachter en bestaan onder andere uit; 

 • Een intakegesprek
 • Opstellen persoonsprofiel
 • Opstellen zoekprofiel
 • Coaching in werkfitheid
 • Begeleiding bij het vinden van werk en het solliciteren in passende functies

Onze overige specialismen

 • Arbodienstverlening
 • Detachering bedrijfsartsen
 • Arbeidsdeskundig advies
 • Gezondheidsoptimalisatie
 • Lifestyle Centers
 • Beroepskeuringen
 • Personeelsmanagement
 • Outplacement

Landelijke organisatie

Everybody Groep is een landelijk opererende organisatie. Met een team van specialisten en coaches verspreid over heel Nederland profiteert u van korte lijnen, korte wachttijden, optimale transparantie en een oplossingsgerichte aanpak. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor advies over de vaak complexe wet- en regelgeving.

Informatie over alle trajectmogelijkheden vindt u op www.everybodygroep.nl

Ook kunt u ons bereiken via 088-2460455 of contact@everybodygroep.nl


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Eerste Spoor  Haalbaarheidsonderzoek  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Cypreslaan 5
Postcode 9401 RD Assen
Telefoon 06-38640299
Website https://www.vandijkarbeidsdeskundigadvies.nl
E-mail info@vandijkarbeidsdeskundigadvies.nl
Contactpersoon Charlotte van Dijk
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk register arbeidsdeskundige
Contact opnemen

Persoonlijk, integer, helder en altijd samen met u!

Mijn naam is Charlotte van Dijk. Als register arbeidsdeskundige en re-integratie deskundige zet ik mij al meer dan 20 jaar met veel enthousiasme en toewijding in op het gebied van mens, werk en inkomen voor zowel werkgevers als werknemers. De 3 noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe behoren tot mijn werkgebied. Ik bezoek werknemers thuis of ik nodig ze uit op kantoor (in Assen) of op locatie afhankelijk van waar de voorkeur naar uit gaat.


Sectoren en netwerk

Ik heb ruime ervaring als re-integratieadviseur en arbeidsdeskundige binnen vrijwel alle voorkomende niveaus en sectoren zoals bouw, transport en logistiek, techniek, productie, onderwijs, zorg en welzijn, overheid, recreatie en horeca, handel en dienstverlening, ICT, justitie, veiligheid en openbaar bestuur, media en communicatie. Inmiddels beschik ik dan ook over een zeer groot netwerk wat ik ook in kan zetten voor mijn kandidaten om een netwerkgesprek of werkervaring plek te regelen.

Specialismen

U kunt mij inzetten voor:

* Arbeidsdeskundige onderzoeken

* Re-integratie 1e spoor

* Re-integratie 2e spoor

* Haalbaarheidsonderzoeken

* Outplacement

* Loopbaanbegeleiding

Werkwijze

Dankzij mijn ruime werkervaring kunt u rekenen op grondige en actuele kennis van zaken. Persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Respect, integriteit en oprechte interesse in de mens staan centraal. Enthousiasmeren en motiveren zijn kernkwaliteiten waarmee ik mensen in beweging zet. Ik denk in mogelijkheden. Mijn trajecten bied ik op maat aan waarbij ik altijd zowel de belangen van de medewerker als de werkgever op het oog heb. Mijn slagingspercentage ten aanzien van re- integratie is 56%.

Ik communiceer en werk samen in duidelijke taal en volgens heldere afspraken. Of het nu gaat om de inhoud van mijn werk of mijn werkwijze en tarieven. Wilt u meer weten over mijn diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit!