re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Assen

Vind een re-integratiebureau in Assen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Eerste Spoor  Haalbaarheidsonderzoek  Re-integratie Gemeente  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Re-integratie bij Letselschade 
Adres Cypreslaan 5
Postcode 9401 RD Assen
Werkgebied Groningen, Friesland en Drenthe
Telefoon 06-38640299
Website https://www.vandijkarbeidsdeskundigadvies.nl
E-mail info@vandijkarbeidsdeskundigadvies.nl
Contactpersoon Charlotte van Dijk
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk register arbeidsdeskundige
Contact opnemen

Persoonlijk, integer, helder en altijd samen met u!

Mijn naam is Charlotte van Dijk. Als register arbeidsdeskundige en re-integratie deskundige zet ik mij al meer dan 20 jaar met veel enthousiasme en toewijding in op het gebied van mens, werk en inkomen voor zowel werkgevers als werknemers. De 3 noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe behoren tot mijn werkgebied. Ik bezoek werknemers thuis of ik nodig ze uit op kantoor (in Assen) of op locatie afhankelijk van waar de voorkeur naar uit gaat.


Sectoren en netwerk

Ik heb ruime ervaring als re-integratieadviseur en arbeidsdeskundige binnen vrijwel alle voorkomende niveaus en sectoren zoals bouw, transport en logistiek, techniek, productie, onderwijs, zorg en welzijn, overheid, recreatie en horeca, handel en dienstverlening, ICT, justitie, veiligheid enĀ openbaar bestuur, media en communicatie. Inmiddels beschik ik dan ook over een zeer groot netwerk wat ik ook in kan zetten voor mijn kandidaten om een netwerkgesprek of werkervaring plek te regelen.

Specialismen

U kunt mij inzetten voor:

* Arbeidsdeskundige onderzoeken

* Re-integratie 1e spoor

* Re-integratie 2e spoor

* Haalbaarheidsonderzoeken

* Outplacement

* Loopbaanbegeleiding

Werkwijze

Dankzij mijn ruime werkervaring kunt u rekenen op grondige en actuele kennis van zaken. Persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Respect, integriteit en oprechte interesse in de mens staan centraal. Enthousiasmeren en motiveren zijn kernkwaliteiten waarmee ik mensen in beweging zet. Ik denk in mogelijkheden. Mijn trajecten bied ik op maat aan waarbij ik altijd zowel de belangen van de medewerker als de werkgever op het oog heb. Mijn slagingspercentage ten aanzien van re- integratie is 56%.

Ik communiceer en werk samen in duidelijke taal en volgens heldere afspraken. Of het nu gaat om de inhoud van mijn werk of mijn werkwijze en tarieven. Wilt u meer weten over mijn diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit!


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Overcingellaan 17
Postcode 9401 LA Assen
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/assen/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Marieke de Jong
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De kortste weg naar duurzaam werk in Assen


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.