re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Arnhem

Outplacement heeft veel gemeen met re-integratie en soms kunnen ze in elkaar overlopen. De grote overeenkomst is dat ze beide nieuw werk tot doel hebben. Toch zijn het wezenlijk twee verschillende diensten met als belangrijkste verschil dat outplacement geen wettelijke verplichting is. Bekijk hier re-integratiebureaus voor van Werk naar Werk trajecten.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Eerste Spoor  Tweede Spoor  Outplacement  Omscholing  Verzuimbegeleiding  Re-integratie Gemeente  45-plus 
Adres Vlamoven 34
Postcode 6826 TN Arnhem
Telefoon 026-3557277
Website https://www.intertransfer.nl/
E-mail info@intertransfer.nl
Contactpersoon Moniek Jansen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk keurmerk en CRKBO erkenning
Contact opnemen
Al 15 jaar ondersteunen de medewerkers van InterTransfer werkgevers en uitkeringsinstanties bij vraagstukken rondom de begeleiding van werknemers en werkzoekenden naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Individuen kunnen ons ook zelf inschakelen voor coaching of omscholing waardoor ze in het bezit komen van een nieuw arbeidsmarktperspectief. Ieder vraagstuk analyseren wij vooraf en vertalen dit in een plan van aanpak met concrete en haalbare doelstellingen.
 
Maatwerk en resultaatgerichtheid vormen de basis in onze samenwerking. Vanuit een reële kijk op de zaak werken wij op een persoonlijke en no-nonsense wijze aan concrete oplossingen. Onze medewerkers zijn betrokken, gepassioneerd en daadkrachtig. De kwaliteit van onze dienstverlening en klanttevredenheid blijkt uit ons Blik op Werk keurmerk en CRKBO erkenning.
 
Maatwerk
 
Onze aanpak bestaat uit:
 
Omscholing: unieke omscholingstrajecten en opleiding als opstap naar een nieuw vakgebied of hernieuwde kennis en vaardigheden. Deze aanpak biedt met name uitkomst indien de medewerker weinig tot geen arbeidsmarktmogelijkheden heeft, bijvoorbeeld door fysieke beperkingen of kennisachterstand.
 
Coaching: individuele begeleiding ter ondersteuning bij het verwerven van een passende baan.
 
Wij kiezen voor maatwerk; immers iedere situatie en persoon is uniek. 
 
Bij ons kunt u terecht voor de volgende ondersteuning 

 • Re-integratie 1e spoor, Re-integratie 2e spoor, Re-integratie 3e spoor
 • Outplacement
 • (Om)scholing
 • Haalbaarheidsonderzoek re-integratie
 • Ondernemerscoaching
 
Locaties
InterTransfer is actief in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel. Bekijk alle locaties van InterTransfer hier.
 
Medewerkers
InterTransfer werkt met diverse (freelance) coaches, die allen een ruime levens- en werkervaring hebben. Door de aanwezigheid van veel kennis en ervaring zijn zij in staat om het traject af te stemmen op het doel van de opdrachtgever en de vraag en behoeften van de deelnemer.
 
Bij een coachingstraject is een goede match tussen coach en deelnemer van groot belang. Of die match er is, blijkt vaak al direct tijdens het eerste (kennismakings)gesprek. Een deel van onze coaches heeft specifiek expertise en ervaring met het begeleiden van de doelgroep 45+ en bevindt zich vaak zelf ook in deze leeftijdscategorie.
 
Waar kunt u op rekenen

 • Een vrijblijvende eerste kennismaking.
 • Eén vast aanspreekpunt en een dienstverlener die u begrijpt en uw taal spreekt. 
 • Aandacht voor wettelijke kaders en werkgeversverplichtingen (b.v. Wet Verbetering Poortwachter). 
 • Individuele begeleiding, persoonlijke aanpak en actieve bemiddeling naar een passende baan.
 • Vooraf helderheid over doorlooptijd van traject en de te verwachten inspanningen door een concreet Plan Van Aanpak.
 • Maatwerk waarbij de doelstelling van het traject centraal staat.
 • Ruime ervaring en goede resultaten.
 • Een traject gericht op langdurige en blijvende uitplaatsing.
 • Regelmatige voortgangsrapportages voor monitoring plan van aanpak en dossier opbouw.
Wij zijn in het bezit van het landelijk erkende keurmerk Blik op Werk. Dit staat garant voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze re integratie- en outplacement diensten. Uit de jaarlijkse resultatenaudit blijkt dat wij telkens de norm van 80% voor het aantal succesvol beëindigde trajecten ruimschoots behalen. Onze klanttevredenheid is de afgelopen telkens met een 8+ gewaardeerd!

Meer over InterTransfer? Lees dan ook het interview met operationeel manager Moniek Jansen.  

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Cronjéstraat 10
Postcode 6814 AH Arnhem
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/arnhem/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Mirjam Goossens
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  50-plus  Burn-Out  Re-integratie Psychische Klachten 
Adres Emmastraat 24a
Postcode 6881 SV Velp
Telefoon 06-45702715
Website http://www.happelcompany.nl
E-mail info@happelcompany.nl
Contactpersoon Petra Zijderveld
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC
Contact opnemen

Ben je uitgevallen met burn-out of psychische klachten?

 
• Was je voor je uitval actief op hoger werk- en denkniveau? 
• Kun je niet terugkeren in eigen werk of ander werk bij jouw werkgever?
• Moet je een nieuwe werkkring vinden, die aansluit op je huidige mogelijkheden?
• Wil je daarbij één-op-één, van A tot Z geholpen worden?
 
Dan zou begeleiding in het 2e spoor door Happel Company wel eens een goede keuze kunnen zijn! 
 
Perspectief
Re-integratie kun je al snel als ingewikkeld ervaren: een plan van aanpak, casemanager, bedrijfsarts, arbeidsdeskundig onderzoek; stuk voor stuk bedoeld om je re-integratie in goede banen te leiden. Maar, hoe hou jij in zo’n context vol regels regie over jouw re-integratie? En hoe vind jij een passende nieuwe koers in werk? Dat is nu precies onze expertise: 
 
één-op-één, intensief, van A tot Z, in alle rust, en toch doortastend werken aan nieuw perspectief. 
 
We staan met jou stil bij:
• Hoe ging het mis, waardoor viel je uit? 
• Waar moet je op letten om niet opnieuw uit te vallen?
• Wat geeft jou plezier in werk, hoe zet jij je talenten en vaardigheden het liefst in?
 
Rekening houdend met je beperkingen breng jij je mogelijkheden en wensen in kaart. We helpen jou daarbij met onze aandacht, vakmanschap en tools, zoals een online assessment dat jouw persoonlijke kenmerken en beroepsvoorkeuren in beeld brengt.
 
Van inzicht naar uitzicht
Wij zijn jouw sparringpartner, spiegel, advocaat van de duivel; alles wat nodig is om jou op de been en aan een nieuwe koers te helpen. Dat is onze expertise: jou coachen, van inzicht in jezelf naar uitzicht op passend werk. 
 
Aan het werk
Aangesterkt met zelfinzicht en een nieuwe koers helpen wij je om werk te vinden dat jou nu past. Soms kan een stage zinvol zijn als opstap. Je krijgt support bij al je sollicitatie- en netwerkactiviteiten. Ook krijg je een account bij Jobport, de meest innovatieve vacaturezoekmachine, speciaal ontwikkeld voor loopbaancoaches en hun klanten. 
 
Meer weten?
Bekijk het stappenplan re-integratie. Of bel met Stijn Happel voor meer informatie of voor een oriënterend gesprek met Petra Zijderveld. Kijk op coaches voor een korte presentatie van alle coaches. Informatie over begeleiding vanuit ontslag vind je in het stappenplan outplacement

Re-integratiecoach Petra Zijderveld
 
Werkgever
Bent u werkgever en belast met het vinden van een re-integratiebedrijf? Graag informeren wij u over onze insteek. Na telefonische afstemming of een kennismakingsgesprek - kosteloos en zonder verplichting - stellen we een offerte op waarin we het voorgenomen resultaat, de tijdsduur, fasering, rapportagemomenten  en kosten benoemen. 

Een interview met directeur Stijn Happel vindt u hier