re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Arnhem

Vind een re-integratiebureau in Arnhem voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Eerste Spoor   Tweede Spoor   Outplacement   Omscholing   Verzuimbegeleiding   Re-integratie Gemeente   45-plus  
Adres Sonsbeekweg 1
Postcode 6814 BA Arnhem
Telefoon 026–3557277
Website http://www.intertransfer.nl
E-mail info@intertransfer.nl
Contactpersoon Moniek Jansen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk keurmerk en CRKBO erkenning
Contact opnemen

InterTransfer re-integratie & outplacement

InterTransfer is...
uw partner bij re-integratie- en outplacement. Wij ondersteunen en ontzorgen bedrijven en medewerkers bij vraagstukken op het gebied van re-integratie 1ste spoor, re-integratie 2de spoor en outplacement. Zonder valse beloftes en gouden bergen, maar met een realistische kijk op de toekomst, gaan wij op zoek naar de passende oplossing. Wij kenmerken ons doordat wij doelgericht en eerlijk te werk  gaan, in samenwerking met alle betrokkenen. 
 

Maatwerk
Al onze trajecten zijn maatwerk en verzorgen wij zowel groepsgewijs als individueel in de vorm van:
- Omscholing (telefoniste/receptioniste/administratief medewerker, beveiliger en personenvervoerder taxibranche)
- Coaching (aandacht voor o.a. acceptatie van huidige situatie, opstellen persoonsprofiel, opstellen arbeidsmarktprofiel, sollicitatiebrief/CV, netwerken, sollicitatiegesprekken en stage/scholing/detachering)
 
Bij ons kunt u rekenen op:
► Een vrijblijvende eerste kennismaking.
► Eén vast aanspreekpunt en een dienstverlener die u begrijpt en uw taal spreekt. 
► Aandacht voor wettelijke kaders en werkgeversverplichtingen (b.v. Wet Verbetering Poortwachter). 
► Individuele begeleiding, persoonlijke aanpak en actieve bemiddeling naar een passende baan.
► Vooraf helderheid over doorlooptijd van traject en de te verwachten inspanningen door een concreet Plan Van Aanpak.
► Maatwerk waarbij de doelstelling van het traject centraal staat.
► Ruime ervaring en goede resultaten.
► Een traject gericht op langdurige en blijvende uitplaatsing.
► Regelmatige voortgangsrapportages voor monitoring plan van aanpak en dossier opbouw.
► Mogelijkheid voor bemiddeling d.m.v. detachering.
► Een divers en uitgebreid netwerk (o.a. van onze zusterorganisaties WorkTransfer en InterGentes & onze coaches). 
 
Locaties
InterTransfer werkt vanuit verschillende locaties in onder andere de regio Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Utrecht en Uden.  
 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   50+   Burnout   Re-integratie Verzekeraar  
Adres Zijpendaalseweg 25
Postcode 6814 CC Arnhem
Telefoon 06–45702715
Website http://www.happelcompany.nl
E-mail info@happelcompany.nl
Contactpersoon Stijn Happel
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk 8,4 voor re-integratie 2e spoor (Blik op Werk 2015)
Contact opnemen

Happel Company

Happel Company: experts in re-integratie, outplacement en loopbaanadvies

In de regio Arnhem vind je Happel Company ook in De Steeg.

Werknemer
Ben je uitgevallen door ziekte, (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt of wordt je binnenkort ontslagen? Heb je een Ziektewet- of WIA-uitkering, of krijg je een transitievergoeding van je werkgever? 
 
Werkgever
Heeft u een (uitgevallen) medewerker voor wie geen plaats meer is binnen uw bedrijf of organisatie? Happel Company helpt bij terugkeer naar werk of het vinden van nieuw werk vanuit ziekte (re-integratie 1e en 2e spoor) of vanuit ontslag (outplacement).
 
Expertise en resultaat
Re-integratiecoaches van Happel Company bieden individuele, betrokken en resultaatgerichte begeleiding aan uitgevallen medewerkers, bij psychische belemmeringen en burnout. Altijd één-op-één, maatwerk, afgestemd op wat jij nodig hebt om passend aan het werk te komen. Vanaf 2005 zijn tientallen cliënten met succes begeleid naar nieuw werk in opdracht van grote en kleine werkgevers, UWV en verzekeraars. 
 
Tevredenheid 
Re-integratiecliënten waarderen onze dienstverlening met een 8,4 (Blik op Werk 2015). Werkgevers waarderen niet alleen de dienstverlening, zij zijn ook tevreden over Happel Company als adviseur in de wet- en regelgeving rond uitval en re-integratie. Ons netwerk telt arbeidsdeskundigen en specialisten in de juridische aspecten van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. 
 
Goed om te weten 
Happel Company is houder van het Keurmerk Blik op Werk. Coaches zijn geregistreerd en erkend door NOLOC, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Directeur Stijn Happel is gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional door CMI (Career Management Institute).
 
Meer weten?
Bekijk het stappenplan re-integratie op Happelcompany re-integratie stappenplan. Bel 06 - 45 702 715 voor meer informatie, een oriënterend gesprek of voor een coach bij jou in de buurt. Informatie over begeleiding vanuit ontslag vind je op Happelcompany outplacement.   

      

 


Logo bedrijf
Eerste Spoor   Tweede Spoor   Derde Spoor   Outplacement   Re-integratie Verzekeraar   Burnout  
Adres Betuwestraat 4
Postcode 6811 MA Arnhem
Telefoon 06-19864447
Website http://www.denieuwekracht.nl
E-mail info@denieuwekracht.nl
Contactpersoon Dirk Meijer
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De Nieuwe Kracht

Arbeidsmobiliteit en Re-integratie

In de 9 jaar van het bestaan van De Nieuwe Kracht, heeft de organisatie zich weten te ontwikkelen als specialist binnen (externe) re-integratie arbeidsmobiliteit en outplacement met een landelijke dekking. Onze dienstverlening kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een planmatige en doelgerichte aanpak. Cliënten mogen rekenen op intensieve ondersteuning van een vaste trajectbegeleider en een vaste arbeidsbemiddelaar. 

Dienstverlening 
De Nieuwe Kracht richt haar dienstverlening uitsluitend op de private markt van werkgever en verzekeraars. Door deze focus heeft de organisatie een hoog, actueel kennisniveau van de wetgeving rondom verzuim, arbeidsmobiliteit en re-integratie. Wij passen onze dienstverlening continue aan daar waar de wetgeving of de markt dat vraagt. Hierdoor zijn wij een gelijkwaardige sparring- en samenwerkingspartner voor onze opdrachtgevers. 

De Nieuwe Kracht heeft door haar focus op de private markt een waardevol netwerk weten op te bouwen zoals advocaten, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. Ook met hen zoeken wij de samenwerking op. Hierdoor zijn wij in staat proactief te handelen en heeft de opdrachtgever aan ons een adviseur. 

De medewerkers van De Nieuwe Kracht werken allen vanuit huis. Doorgaans vinden de gesprekken met de cliënt plaats bij de cliënt thuis of bij de werkgever op locatie. Onze collega’s  zijn zelfstarters met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Zij zijn rechtstreeks bereikbaar en hebben een zakelijke instelling met oog voor de mens. Door onze relatief lage caseload hebben zij de ruimte om de begeleiding adequaat in te vullen, zowel richting werkgever als werknemer. Zij hebben oog voor alle belangen, adviseren en overleggen daar waar nodig met alle betrokken partijen binnen een traject. 

Vaste trajectbegeleider
De vaste trajectbegeleider van de cliënt is eindverantwoordelijk voor het dossier en is enig aanspreekpunt voor de opdrachtgever. De trajectbegeleider verzorgt de intake- en voortgangsrapportages en voert de coaching-gesprekken. De arbeidsbemiddelaar ondersteunt de cliënt bij alle activiteiten binnen de bemiddeling. Hij of zij zoekt mee naar vacatures, helpt bij het opstellen van een cv en sollicitatiebrieven en benadert proactief de arbeidsmarkt en de relaties in ons netwerk.

 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Utrechtsestraat 38f
Postcode 6811 LZ Arnhem
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/arnhem/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Odéle Jacobse
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk

Odele Jacobse van re-integratiebedrijf Amplooi

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
Re-integratie   Eerste Spoor   Tweede Spoor   Ergonomie   Outplacement   Verzuimbegeleiding   NAH   Jobcoaching   Arbeidsdeskundig Onderzoek  
Adres Prumelaan 2
Postcode 6824 HS Arnhem
Telefoon 06-29155688
Website http://www.sigridjansen.nl
E-mail info@sigridjansen.nl
Contactpersoon Sigrid Jansen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Noloc erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Sigrid Jansen Re-integratieExpertise in 1e spoor re-integratie nodig?

Heeft u een werknemer die na ziekte het werk moet hervatten? En betreft het een complexe situatie waarbij u ondersteuning nodig heeft? Sigrid Jansen Re-integratie, is gespecialiseerd in werkhervatting na ziekte, ofwel 1e spoor re-integratie. Sigrid Jansen geeft training, coaching en advies op de werkplek waardoor de werkhervatting succesvol verloopt en u als werkgever aan uw wettelijke re-integratieverplichting voldoet.
 
Dreigend verzuim bij een van uw medewerkers?
Vermoedt u dat bij een van uw werknemers uitval op de werkplek dreigt? En hecht u eraan om aandacht te besteden aan het voorkomen van langdurig verzuim? Dan biedt Sigrid Jansen Re-integratie ondersteuning voor zowel de werkgever als de werknemer. Wij stellen ons ten doel om de werknemer op de werkvloer te houden en balans en plezier in werk te laten hervinden.
 
Een hoog percentage ziekteverzuim?
Is het percentage verzuim binnen uw bedrijf te hoog en en is het niet duidelijk waar mogelijke oorzaken liggen? Sigrid Jansen Re-integratie brengt niet alleen helderheid maar koppelt daaraan ook een advies om het verzuimpercentage structureel te verminderen. Maak met ons vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden binnen uw bedrijf te bespreken.
 
Een nieuwe koers voor een van uw medewerkers?
Om verschillende redenen kan het voorkomen dat een van uw werknemers uw bedrijf moet verlaten. Gunt u als werkgever de werknemer een nieuwe start? Dan is een 2e spoor- of een outplacementtraject hiervoor geschikt. Via een intensief traject wordt gezocht naar een nieuwe werkplek waar uw werknemer op zijn of haar plaats is.

Expertise ergonomie
Sigrid Jansen heeft 16 jaar gewerkt in een centrum voor revalidatie. Ze weet daarom weet wat er speelt als iemand een beroerte, auto-ongeval of kanker heeft gehad. Ook heeft ze ervaren dat het regelen van werkhervatting moeizaam verloopt en dat de werknemer het traject vaak niet volhoudt en zich opnieuw ziek meldt. Jammer van alle energie en helaas vaak onnodig. Dit heeft haar er toe gebracht om werkgevers en werknemers te ondersteunen bij dreigend verzuim en re-integratie. 

 


Logo bedrijf
Eerste Spoor   Tweede Spoor   Derde Spoor   Jobcoaching   NAH   Autisme   Burnout   Kanker   Cardiale Problemen   Mentale Klachten  
Adres Kadestraat 3
Postcode 6811 CA Arnhem
Telefoon 026-3397522
Website http://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Effectyf

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
 
De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep. Wij hebben vestigingen en werklocaties in  Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Delft, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Heerlen, Nijmegen, Oosterbeek, Rotterdam, Tiel, Utrecht, Venlo, Zutphen en Zwolle. Ook Friesland, Groningen, Drenthe en Zeeland behoren tot ons werkgebied.