re-integratie kiezen logo

Derde Spoor specialisten in de regio Apeldoorn

Als een medewerker twee jaar niet heeft kunnen werken, dan volgt Spoor 3 re-integratie. Niets doen is geen optie, want dit is niet alleen schadelijk voor de medewerker maar ook zeer kostbaar voor de werkgever. Met een actieve en assertieve re-integratiebegeleiding kan de werkgever aanzienlijk besparen als de werknemer onder de WGA-regeling valt. Vind hier re-integratiebureaus voor 3e Spoor re-integratietrajecten. 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Wet Poortwachter  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Verzuimbegeleiding  Outplacement  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk 
Adres Waterlei 160
Postcode 7325 GK Apeldoorn
Telefoon 055-2070727
Website https://reliance-hr.nl
E-mail info@reliance-hr.nl
Contactpersoon Norbert Dolstra
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Gecertificeerd door Blik op Werk
Contact opnemen
Wie is Reliance
Reliance HR Solutions is een regionaal bureau, gespecialiseerd in arbeidsmobiliteit & HR, waarmee wij medewerkers en organisaties ondersteunen op het gebied van outplacement, re-integratie, loopbaanbegeleiding & duurzame inzetbaarheid. De re-integratietrajecten worden uitgevoerd door register-arbeidsdeskundigen wat de garantie biedt dat hij/zij beschikt over beroeps specifieke kennis en ervaring. Naast de hierboven genoemde werkzaamheden voeren de arbeidsdeskundigen ook landelijk arbeidsdeskundige onderzoeken uit.

Waarom Reliance
Wij zijn partner, geen leverancier. Al onze diensten zijn toegesneden op de behoeften van werknemers en organisaties. Kwaliteit is voor ons belangrijk en daar doen we veel voor. Deze kwaliteit laten wij jaarlijks beoordelen door Blik Op Werk. Ons werk is onze passie. Dat uit zich in onze betrokkenheid bij de mensen en organisaties voor wie wij werken. Deze betrokkenheid en het behalen van resultaten staan hoog in ons vaandel.  
 
Hoe gaat Reliance te werk
 
• Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke vrijblijvende kennismaking.

• U krijgt een vast aanspreekpunt voor het gehele traject.

• Zowel werkgever als werknemers kunnen rekenen op een individuele begeleiding en een persoonlijke aanpak.

• Samen bepalen we de doelstelling, waarna we in overleg een maatwerkplan voor u opstellen.
 
• Wij stellen de medewerker centraal in het re-integratie traject.

• Wij informeren de betrokken partijen actief en op transparante wijze over de voortgang van het traject.

• Naast inlevingsvermogen bij een re-integratieproces vinden wij het heel belangrijk om vooruit te kijken en samen te werken aan nieuw loopbaanperspectief, zodat uw medewerker gemotiveerd toewerkt naar nieuw passend werk.

• Daarnaast ondersteunen wij u bij het vinden van de weg in het doolhof van wetgeving en regels op het gebied van ziekte en re-integratie.
 
Kom in contact met Reliance
Kijk voor meer informatie op Reliance-hr, zoek contact via het contactformulier op deze pagina of bel geheel vrijblijvend met Norbert Dolstra, 06-51367523.
 

Logo bedrijf
Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Jobcoaching  NAH  Autisme  Burn-Out  Re-integratie bij Kanker  Cardiale Problemen  Mentale Klachten  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  PICS/COVID-19 
Adres Vlijtseweg 130
Postcode 7317 AK Apeldoorn
Telefoon 026-3397522
Website https://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, Noloc, OVAL
Contact opnemen

Re-integratiebureau Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen, in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze. 

Maatwerk
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
3. Re-integratie ná de WIA-keuring, bijvoorbeeld in het kader van Eigen Risico Dragerschap WGA (3e spoor)
 
Specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
• Post Intensive Care Syndroom (PICS)

 

De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Vakmensen 
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Landelijke organisatie
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep, met vestigingen en werklocaties door heel Nederland. Meer weten over Effectyf? Lees dan ook het informatieve interview met coach Han Dijkslag