re-integratie kiezen logo

Re-integratie UWV specialisten in de regio Amsterdam

Vind een Re-integratie UWV specialist in Amsterdam. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie UWV te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie Eerste Spoor   Wet Poortwachter   Re-integratie bij Psychische Klachten   Autisme   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Burnout  
Adres Obiplein 16
Postcode 1094 RB Amsterdam
Telefoon 020-5908585
Website http://www.roads.nl
E-mail info@roads.nl
Beoordeling/ Keurmerk Roads is HKZ gecertificeerd en in het bezit van Blik op Werk keurmerk
Contact opnemen

Roads

Specialist in re-integratie van werknemers met psychische aandoeningen

Heeft u een werknemer die door psychische klachten langdurig ziek is? Wij kunnen u én de werknemer helpen bij het beperken van de verzuimduur en het oppakken van de werkzaamheden. Wij zijn dé specialist in re-integratie en coaching van werknemers met psychische klachten in Amsterdam, Diemen, Amersfoort, Amstelveen, Haarlem en omgeving.

Welkom bij Roads!
Roads heeft jarenlang ervaring op het grensvlak van psychiatrie en arbeid. Wij zetten ons in voor een maximale arbeidsparticipatie van mensen met psychische klachten of een verslavingsachtergrond. Roads is onderdeel van zorginstelling Arkin. Hierdoor hebben wij korte lijnen met de behandelaren van onder andere Jellinek, Mentrum, NPI en Arkin BasisGGz. Dit zorgt ervoor dat wij als een van de weinige spelers in het veld specialistisch samengestelde re-integratietrajecten kunnen verzorgen. 

Coaches van Roads Re-integratie 
 
Onze coaches
Onze trajectcoaches hebben een passie voor het bieden van kansen aan mensen met psychische aandoeningen. Zij zijn deskundig op het gebied van re-integratie én hebben doorgaans een (para)medische achtergrond (bijvoorbeeld maatschappelijk werk, ergotherapie of SPH). Door deze combinatie boeken ze snel vooruitgang in de meest complexe re-integratietrajecten. Zij herkennen het spanningsveld tussen de onduidelijkheid over de mogelijkheden van een werknemer met psychische klachten en de verwachtingen van de werkgever. 
 
Onze diensten
Roads biedt altijd maatwerk. Wij maken gebruiken van een scala aan re-integratie-instrumenten om de volgende diensten succesvol uit te voeren:
♦ Van geen werk naar werk (re-integratie algemeen, IPS): wij helpen mensen die werkloos zijn, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en graag weer aan het werk willen.
♦  Van werk naar werk (re-integratie 1e en 2e spoor en outplacement): wij helpen mensen die een baan hebben, zijn uitgevallen en graag willen re-integreren, bij hun eigen werkgever of een andere.
♦  Behoud van werk (jobcoaching): wij helpen mensen die een baan hebben, maar die ondersteuning nodig hebben om hun werk vol te kunnen houden.
 
Het netwerk van Roads
Naast werkgevers werkt Roads nauw samen met de volgende partijen: Werkgeversservicepunt, zorginstellingen en welzijnsorganisaties, gemeenten en stadsdeelbesturen, landelijk opererende zorgverzekeraars en UWV-kantoren. Wij investeren voortdurend in dit netwerk. Dankzij ons netwerk kunnen we de best mogelijke werkplekken en begeleiding bieden aan onze cliënten. Door onze contacten in de regio hebben we een goede kennis van de (lokale) arbeidsmarkt.

Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   WO   HBO+   Dertigers   Veertigers  
Adres Hoofdweg 26
Postcode 1058 BC Amsterdam
Telefoon 06-22381705
Website http://www.transformeren.nl
E-mail m.hoekstra@transformeren.nl
Contactpersoon Moniek Hoekstra
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Moniek Hoekstra Coaching & OrganisatiereadingMissie
Hoger opgeleide dertigers en veertigers op innovatieve én persoonlijke wijze terug naar werk begeleiden. Door gebruik te maken van Organisatiereading ervaar je (opnieuw) wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Aansluitend hierop ga je een intensief coachtraject in. Het resultaat? Focus, zelfvertrouwen én werk dat jou inspireert!   

Werkwijze
Ervaring heeft geleerd dat inzicht en reflectie de beste handvatten bieden om wezenlijke stappen te zetten terug naar werk. Organisatiereading biedt een innovatieve aanpak waarbij je energie(systeem) gelezen en geanalyseerd wordt. Dit wordt voor je gedaan. Van jou wordt verwacht dat je je openstelt zodat het bewustwordingsproces opgestart kan worden. Met de opgedane nieuwe inzichten ga je vervolgens een intensief coachtraject in waarin je door middel van verrassende opdrachten uitgedaagd én geconfronteerd wordt om concrete stappen te zetten richting werk.
 
Reacties van UWV-cliënten
“Dit traject heeft mij teruggebracht bij waar het voor mij werkelijk om gaat.”
“Helder, duidelijk, kernachtig!”
 “Ik ben voor het eerst in lange tijd weer tevreden met mezelf.” 
Klanttevredenheid 2008: 8,3!
 
Moniek Hoekstra Coaching & Organisatiereading is door het UWV erkend.
 
Werkgebied
Ons bureau heeft Groot-Amsterdam als werkgebied. Wij zijn zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 
Bel of mail ons voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
 

Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Arbeidsdeskundig Onderzoek   50-plus   Verzuimbegeleiding   Outplacement  
Adres Meer en Vaart 286
Postcode 1068 LE Amsterdam
Telefoon 020-3033938
Website http://www.enroutereintegratie.nl
E-mail info@enroutebv.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Enroute

Enroute is een full-service re-integratiebedrijf en ondersteunt zowel werkzoekende, werknemer, werkgever, verzekeraar als uitkeringsinstelling binnen Zuid-Kennemerland (Haarlem e.o) bij hun re-integratieactiviteiten.
 
Wat is re-integratie?
Re-integratie is het proces van terugkeren naar werk. Als u een uitkering heeft en weer aan het werk wilt, krijgt u te maken met re-integratie. Dit is ook het geval als u werkt en vanwege een handicap of ziekte uw werk niet goed kunt doen.
 
Wat doet een re-integratiebedrijf?
Een re-integratiebedrijf (re-integratiebureau) helpt u om weer aan het werk te komen. De gemeente of het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) schakelt deze voor u in maar in veel gevallen heeft u ook zeggenschap bij uw keuze.
 
Re-integratie vanuit werk
Heeft u werk, maar dreigt u het te verliezen? Of wordt u ziek? Dan kunt u te maken krijgen met een re-integratietraject vanuit werk. U kijkt met uw werkgever of u een oplossing kunt vinden om weer aan de slag te gaan. Als dat niet lukt, gaat u met uw werkgever kijken of u wel bij een andere werkgever aan het werk kunt. Dit noemt men re-integratie tweede spoor (spoor 2).
 
Re-integratie vanuit een uitkering
Wanneer u een uitkering van UWV of de gemeente krijgt, kunnen wij u helpen om weer aan het werk te komen. U dient dan wel toestemming te krijgen van uw klantmanager, werkcoach of arbeidsdeskundige. Maakt u gebruik van een WWB, ziektewet, WW, WIA, WAO, WAZ of Wa-jong uitkering? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een re-integratietraject. 

Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak of bekijk onze nieuwe website: Enroute Re-integratieadviseurs


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede spoor   Re-integratie UWV   Werkfit   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Kingsfordweg 151
Postcode 1043 GR Amsterdam
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/amsterdam/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Michael van Bakel
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

De kortste weg naar duurzaam werk in Amsterdam

Michael van Bakel van re-integratiebureau Amplooi


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.