re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Amstelveen

Vind een re-integratiebureau in Amstelveen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie Psychische Klachten  Autisme  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Burn-Out  IPS  Modulaire Re-integratiediensten 
Telefoon 020-5908585
Website https://www.roads.nl
E-mail info@roads.nl
Beoordeling/ Keurmerk Roads is HKZ gecertificeerd en in het bezit van Blik op Werk keurmerk
Contact opnemen
Roads is dé re-integratie specialist in Noord-Holland voor het begeleiden van werknemers die vanwege psychische klachten in een verzuimtraject terecht zijn gekomen. Roads re-integratie biedt complete oplossingen op het gebied van verzuim, re-integratie en het voorkomen van uitval. Al ruim 10 jaar helpen wij op die manier werkgevers en werknemers en daar zijn wij trots op! 

 1. Opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9 als beoordeling
 2. Werknemers geven ons een klanttevredenheidsscore van een 8,6  
 3. 85% van alle trajecten voldoet aan alle resultaatafspraken die we met opdrachtgever gemaakt hebben
 4. Heldere en complete rapportages en evaluaties die u kunt gebruiken voor uw re-integratiedossier ("poortwachter-proof"). 
Re-integratie 1e en 2e spoor
Individuele begeleiding bij het re-integreren van werknemers binnen het huidige bedrijf of elders (volgens de Wet Poortwachter). Roads is een ervaren re-integratiepartner en een specialist in de uitvoering van 1e en 2e spoor re-integratie trajecten. 
 
Re-integratie algemeen
Werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen bij het vinden van regulier betaald werk of het starten van een eigen bedrijf.
 
IPS (Individuele Plaatsing en Steun)
Individuele begeleiding en snelle plaatsing in betaald werk voor mensen die om psychische reden in behandeling zijn binnen de GGZ en een betaalde baan zoeken, of ondersteuning van werknemer en werkgever bij het behouden van de bestaande baan na uitval door middel van ondersteuning bij de re-integratie. Onze IPS-trajectcoaches werken samen met een team van specialisten dat op de achtergrond haar bijdrage levert. Alles is gericht op de succesvolle loopbaan van de werknemer bij een werkgever. Voor meer informatie klikt u hier 
 
Outplacement
Begeleiding bij het vinden van een functie bij een andere werkgever. Wij hebben ervaring met begeleiding, bemiddeling en plaatsing van werknemers bij een nieuwe werkgever en we kennen de arbeidsmarkt. Herplaatsen is maatwerk en wij doen dit met grote zorgvuldigheid.
 
UWV trajecten
Uit de praktijk is gebleken dat niet iedereen klaar is om direct in te stromen in een Werkfit of Naar Werk traject, maar dat er voor sommigen nog een stap vooraf nodig is. Voor deze groep kandidaten is er een aantal modulaire re-integratiediensten in het leven geroepen die Roads uitvoert. De Modulaire Re-integratiediensten van het UWV zijn uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering van het UWV ontvangen.
 
Werkfit
Begeleiding bij de eerste stap zetten in de richting van betaald werk. In dit traject onderzoekt de werkzoekende wat nodig is om weer aan het werk te gaan. Met een persoonlijke trajectcoach wordt er een re-integratieplan gemaakt waarin de doelen worden bepaald om de vervolgstap te kunnen maken richting betaald werk. Tevens worden er afspraken gemaakt over hoe de werkzoekende hierin begeleid wil worden. Voor de beroepsoriëntatie kan er gebruik worden gemaakt van beroepskeuzetesten. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan de diverse trainingsmogelijkheden van Roads (mindfulness, assertiviteitstraining, yoga). Roads heeft een groot netwerk dat ingezet kan worden voor het vinden van vrijwilligerswerk of een werkervaringsplaats.
 
Naar werk
Een werkzoekende bij Roads een "Naar werk" traject volgen in overleg met het UWV. In dit traject wordt er gewerkt aan sollicitatievaardigheden zoals het opstellen van sollicitatiebrieven, een modern cv, sollicitatiegespreksvaardigheden, gebruik sociale media en netwerken. Samen wordt er actief op zoek gegaan naar werk door het netwerk van Roads in te zetten, werkgevers te benaderen en te reageren op vacatures.
 
Jobcoaching
Coaching op het werk, met als doel behoud van werk, voorkomen van uitval of verminderen van ziekteverzuim.
 
Adviseren
De wet- en regelgeving rondom werknemers verandert voortdurend. Onze trajectcoaches kunnen u adviseren over de wet- en regelgeving rondom re-integratie en het aannemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden dus niet alleen uw werknemer, maar zorgen ook dat u als werkgever voldoet aan wettelijke kaders.

Onderdelen van een re-integratietraject bij Roads
 • Doen van een baananalyse
 • Creëren van een arbeidsprofiel
 • Activiteiten ter bevordering van een positieve zelfwaardering
 • Vergroten van zelfmanagementvaardigheden en een positief energieniveau
 • Leren omgaan met persoonlijke belemmeringen en activeren van kwaliteiten
 • Training en scholing (zoals assertiveitstraining, sollicitatietraining, CV maken etc)
 • Onderzoeken van de mogelijkheden voor het aanpassen van het werk en/of de taken binnen de organisatie
 • Bemiddeling naar werk buiten de eigen organisatie
 • Jobcoaching op het werk
 • Bevorderen van begrip en ondersteuning van collega's op het werk en in de thuissituatie 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Outplacement  Beroepskeuze  Burn-Out  Loopbaanbegeleiding  Verzuimbegeleiding 
Adres Bouwerij 100
Postcode 1185 XX Amstelveen
Werkgebied Amstelveen, Noord Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Telefoon 020-3453536
Website https://www.falkstone.nl
E-mail info@falkstone.nl
Contactpersoon Dorris Falkenstein
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Met aandacht en betrokkenheid naar krachtig resultaat - Mensenwerk met een zakelijke bril  

Falkstone organisatie- en loopbaanadvies staat voor een persoonlijke en informele benadering. Falkstone leert de kandidaat loopbaankansen te creëren en te realiseren. Daarnaast biedt Falkstone een uniek en uitdagend concept voor coaching, teambuilding, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie. Onze dienstverlening bestaat uit testen, gesprekken, trainingen, ervaringsgerichte oefeningen en verrassingsopdrachten - dus bij ons geen lange theoretische bijeenkomsten. 

Zelfonderzoek
Falkstone onderzoekt of de medewerker zichzelf kent. Dan weet hij of zij ook welke banen, bazen en branches bij hem of haar passen. Maar het zou ook kunnen dat een eigen bedrijf de beste optie is voor de kandidaat. Falkstone loopbaanadvies begeleidt de medewerker met loopbaanheroriëntatie, loopbaancoaching, sollicitatie- en netwerktrainingen (met sociale media) en jobmarketing. 

Voor wie
Falkstone richt zich op zowel de werkgever als de werknemer. Dit kan zijn als uw medewerker zich ziek heeft gemeld en langdurig niet kan werken. Of u zoekt als werknemer begeleiding naar een nieuwe, beter passende baan. Dit laatste kan intern (binnen uw huidige organisatie, 1ste spoor ) en extern (buiten uw huidige organisatie, 2e spoor) zijn. 

Visie

 • Bij Falkstone is de begeleiding gericht op win win - zowel de werkgever als werknemer worden geholpen.
 • Dat er een goede match is en een betrokken gemotiveerde medewerker aan het werk is (1ste spoor).
 • Dat u op een goede manier afscheid van elkaar neemt (2e spoor).
 • Dat u als medewerker perspectief en zicht heeft op een andere (passievolle) baan.
 • Falkstone adviseert de werkgever en werknemer met wat nodig is om tot duurzame resultaten te komen. 

Hoe bereiken wij deze resultaten? 

 • Een re-integratietraject is maatwerk.
 • Een kwalitatieve intake met opdrachtgever en werknemer.
 • Een goed plan van aanpak waarbij het helder is wat de wensen zijn. 
 • Heldere afspraken over begeleiding, rapportage, resultaten en evaluatie (Wet Poortwachter). 
 • Vertrouwen, betrokkenheid, professionaliteit en resultaat is waar het bij Falkstone altijd om gaat. 

Duur re-integratietraject

Een succesvol traject bereiken we door stappen en resultaten te boeken. Een re-integratietraject duurt bij Falkstone gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden. We zijn aangesloten bij NOLOC, de Nederlandse Organisatie van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consultants.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Outplacement  Beroepskeuze  Loopbaanbegeleiding  50-plus  Re-integratie UWV  
Adres Startbaan 8
Postcode 1185 XR Amstelveen
Telefoon 088-0333008
Website https://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen
Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Amstelveen zijn wij gevestigd aan de Startbaan 8.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.