re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Amstelveen

Vind een re-integratiebureau in Amstelveen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Outplacement  Beroepskeuze  Burnout  Loopbaanbegeleiding  Verzuimbegeleiding 
Adres Bouwerij 100
Postcode 1185 XX Amstelveen
Telefoon 020-3453536
Website https://www.falkstone.nl
E-mail info@falkstone.nl
Contactpersoon Dorris Falkenstein
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Falkstone

Met aandacht en betrokkenheid naar krachtig resultaat

Falkstone organisatie- en loopbaanadvies staat voor een persoonlijke en informele benadering. Falkstone leert de kandidaat loopbaankansen te creëren en te realiseren. Daarnaast biedt Falkstone een uniek en uitdagend concept voor coaching, teambuilding, loopbaanbegeleiding, outplacement en re-integratie. Onze dienstverlening bestaat uit testen, gesprekken, trainingen, ervaringsgerichte oefeningen en verrassingsopdrachten - dus bij ons geen lange theoretische bijeenkomsten. 
 
Zelfonderzoek
Falkstone onderzoekt of de medewerker zichzelf kent. Dan weet hij of zij ook welke banen, bazen en branches bij hem of haar passen. Maar het zou ook kunnen dat een eigen bedrijf de beste optie is voor de kandidaat. Falkstone loopbaanadvies begeleidt de medewerker met loopbaanheroriëntatie, loopbaancoaching, sollicitatie- en netwerktrainingen (met sociale media) en jobmarketing.
 
Voor wie
Falkstone richt zich op zowel de werkgever als de werknemer. Dit kan zijn als uw medewerker zich ziek heeft gemeld en langdurig niet kan werken. Of u zoekt als werknemer begeleiding naar een nieuwe, beter passende baan. Dit laatste kan intern (binnen uw huidige organisatie, 1ste spoor ) en extern (buiten uw huidige organisatie, 2e spoor) zijn. 
 
Visie
• Bij Falkstone is de begeleiding gericht op win win - zowel de werkgever als werknemer worden geholpen.
• Dat er een goede match is en een betrokken gemotiveerde medewerker aan het werk is (1ste spoor).
• Dat u op een goede manier afscheid van elkaar neemt (2e spoor).
• Dat u als medewerker perspectief en zicht heeft op een andere (passievolle) baan. 
• Falkstone adviseert de werkgever en werknemer met wat nodig is om tot duurzame resultaten te komen. 
 
Hoe bereiken wij deze resultaten? 
• Een re-integratietraject is maatwerk.
• Een kwalitatieve intake met opdrachtgever en werknemer.
• Een goed plan van aanpak waarbij het helder is wat de wensen zijn. 
• Heldere afspraken over begeleiding, rapportage, resultaten en evaluatie (Wet Poortwachter). 
• Vertrouwen, betrokkenheid, professionaliteit en resultaat is waar het bij Falkstone altijd om gaat. 

Duur re-integratietraject
Een succesvol traject bereiken we door stappen en resultaten te boeken. Een re-integratietraject duurt bij Falkstone gemiddeld tussen de 6 en 12 maanden. We zijn aangesloten bij NOLOC, de Nederlandse Organisatie van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consultants.
 
Werkgebied Falkstone
Amstelveen, groot Amsterdam, Noord Holland, Utrecht, Zuid-Holland 


Mensenwerk met een zakelijke bril  


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie bij Psychische Klachten  Autisme  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Burnout 
Telefoon 020-5908585
Website https://www.roads.nl
E-mail info@roads.nl
Beoordeling/ Keurmerk Roads is HKZ gecertificeerd en in het bezit van Blik op Werk keurmerk
Contact opnemen

Roads

Specialist in re-integratie van werknemers met psychische aandoeningen

Heeft u een werknemer die door psychische klachten langdurig ziek is? Wij kunnen u én de werknemer helpen bij het beperken van de verzuimduur en het oppakken van de werkzaamheden. Wij zijn dé specialist in re-integratie en coaching van werknemers met psychische klachten in Amsterdam, Diemen, Amersfoort, Amstelveen, Haarlem en omgeving.

Welkom bij Roads!
Roads heeft jarenlang ervaring op het grensvlak van psychiatrie en arbeid. Wij zetten ons in voor een maximale arbeidsparticipatie van mensen met psychische klachten of een verslavingsachtergrond. Roads is onderdeel van zorginstelling Arkin. Hierdoor hebben wij korte lijnen met de behandelaren van onder andere Jellinek, Mentrum, NPI en Arkin BasisGGz. Dit zorgt ervoor dat wij als een van de weinige spelers in het veld specialistisch samengestelde re-integratietrajecten kunnen verzorgen. 

Coaches van Roads Re-integratie 
 
Onze coaches
Onze trajectcoaches hebben een passie voor het bieden van kansen aan mensen met psychische aandoeningen. Zij zijn deskundig op het gebied van re-integratie én hebben doorgaans een (para)medische achtergrond (bijvoorbeeld maatschappelijk werk, ergotherapie of SPH). Door deze combinatie boeken ze snel vooruitgang in de meest complexe re-integratietrajecten. Zij herkennen het spanningsveld tussen de onduidelijkheid over de mogelijkheden van een werknemer met psychische klachten en de verwachtingen van de werkgever. 
 
Onze diensten
Roads biedt altijd maatwerk. Wij maken gebruiken van een scala aan re-integratie-instrumenten om de volgende diensten succesvol uit te voeren:
♦ Van geen werk naar werk (re-integratie algemeen, IPS): wij helpen mensen die werkloos zijn, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en graag weer aan het werk willen.
♦  Van werk naar werk (re-integratie 1e en 2e spoor en outplacement): wij helpen mensen die een baan hebben, zijn uitgevallen en graag willen re-integreren, bij hun eigen werkgever of een andere.
♦  Behoud van werk (jobcoaching): wij helpen mensen die een baan hebben, maar die ondersteuning nodig hebben om hun werk vol te kunnen houden.
 
Het netwerk van Roads
Naast werkgevers werkt Roads nauw samen met de volgende partijen: Werkgeversservicepunt, zorginstellingen en welzijnsorganisaties, gemeenten en stadsdeelbesturen, landelijk opererende zorgverzekeraars en UWV-kantoren. Wij investeren voortdurend in dit netwerk. Dankzij ons netwerk kunnen we de best mogelijke werkplekken en begeleiding bieden aan onze cliënten. Door onze contacten in de regio hebben we een goede kennis van de (lokale) arbeidsmarkt.

Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie  Outplacement  Beroepskeuze  Loopbaanbegeleiding  50-plus  
Adres Startbaan 8
Postcode 1185 XR Amstelveen
Telefoon 088-0333008
Website https://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Werkcontact

Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Amstelveen zijn wij gevestigd aan de Startbaan 8.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.