re-integratie kiezen logo

Werkfit Maken specialisten in de regio Amersfoort

Vind een Werkfit Maken specialist in Amersfoort. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Werkfit Maken te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Loopbaanbegeleiding   Outplacement   Tweede Spoor   Derde Spoor   Re-integratie Verzekeraars  
Adres Didopad 14
Postcode 3813 BT Amersfoort
Telefoon 06-13451917
Website http://www.oogvoorwerk.nl
E-mail info@oogvoorwerk.nl
Contactpersoon Hans Meyer
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional. In 2018 heeft onderzoeksbureau Veldwerk Optimaal een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Het gemiddeld rapportcijfer is 8,7. Op onze website kunt u het hele rapport inzien.
Contact opnemen

Oog voor werK

Oog voor werk: persoonlijke begeleiding op maat

Mijn naam is Hans Meyer en ik ben eigenaar van Oog voor werK. Ik ben een Zelfstandige Professional, u heeft dus altijd één coach die u begeleidt. Ik werk vanuit huis en probeer een veilige en rustige omgeving te creëren. Ik ben mensgericht zonder het resultaat uit het oog te verliezen.
 
Ik kies bewust voor individuele gesprekken, omdat ik vind dat wij (jij en ik) zo sneller resultaat boeken dan in groepen. Samen onderzoeken we de mogelijkheden, sterktes en kansen. Professioneel en betrokken zijn de kernwoorden waarmee mijn coaching kandidaten mij typeren.
 
Voor meer vragen neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Wij maken dan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat kennismakingsgesprek maak ik samen met u uw vraag specifiek en concreet. In grote lijnen kan ik dan aangeven wat ik voor u kan betekenen.
 
Ik sta en kies bewust voor:
• Persoonlijke begeleiding, op maat, met iedere twee weken gesprekken.
• Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
• Zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten.
 
Nieuwsgierig? Meer informatie kunt u vinden op mijn website of lees dit interview.

    

 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Piet Mondriaanplein 13
Postcode 3812 GZ Amersfoort
Telefoon 088-0223888
Website http://www.amplooi.nl
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Martine Thomassen
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.