re-integratie kiezen logo

Jobcoaching specialisten in de regio Alphen aan den Rijn

Jobcoaching is een individuele voorziening van het UWV of de gemeente voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Als werkgever kunt u gebruik maken van jobcoaching als u een medewerker heeft met een Wajong-uitkering of een vermelding in het doelgroepregister. Vind hier re-integratiebureaus voor jobcoaching en bespreek de mogelijkheden.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Re-integratie Psychische Klachten  Burn-Out  Jobcoaching  Wet Poortwachter  Re-integratie bij Verslaving  Belastbaarheidsonderzoek  
Adres Stationsstraat 9
Postcode 2405 BL Alphen aan den Rijn
Telefoon 0172-479796
Website https://www.cruciaal.nl
E-mail info@cruciaal.nl
Contactpersoon Bert Bavelaar
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC, CMI
Contact opnemen

Re-integratiebureau Cruciaal bestaat uit een netwerk van zeer ervaren psychologen en therapeuten. Cruciaal beschikt over de kennis, ervaring en de tools mensen en organisaties goed te ondersteunen met re-integratie. Professionele re-integratiebegeleiding vergroot de kans op een succesvolle nieuwe stap op de arbeidsmarkt aanzienlijk en geeft medewerkers meer zekerheid bij het vinden van een nieuwe uitdagende werkplek.

Re-integratie bij Cruciaal

  • Onze re-integratietrajecten sluiten naadloos aan bij uw wensen en doelstellingen.
  • Onze klanttevredenheid is hoog.
  • Specialistische kennis en ervaring.
  • Openheid, directheid en duidelijkheid over wat u van het re-integratietraject kunt verwachten.
  • Binnen een week een intake of kennismaking voor de re-integratie.
  • Cruciaal is geregistreerd lid van NOLOC en CMI (Career Management Institute).
  • Cruciaal werkt uitsluitend met academisch opgeleide psychologen die lid zijn van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).
     

Re-integratiecoach Bert Bavelaar       Re-integratiecoach Sabine van der Hulst
                  

Re-integratiecoach en psycholoog Bert Bavelaar

In mijn werk combineer ik mijn achtergrond als therapeut met mijn ervaring als trainer en re-integratiecoach in het bedrijfsleven. Ik leef me gemakkelijk in, kan goed luisteren en hou mensen en teams graag een spiegel voor. Maar uiteindelijk draait alles om het resultaat. Alle re-integratietrajecten omvatten een mix van coaching, concrete adviezen en handvatten om mee aan de slag te gaan en doelen te bereiken.

Re-integratiecoach en psycholoog Sabine van der Hulst

Re-integratiekandidaten zicht laten krijgen op hun verborgen kwaliteiten en deze vertalen naar situaties waarin de uitdagingen liggen. Daar ligt mijn interesse als psycholoog en dat is de rode draad in mijn werkwijze bij re-integratietrajecten. Samen ga ik op pragmatische en oplossingsgerichte wijze met je op zoek naar wat er nog meer nodig is om persoonlijke groei mogelijk te maken en je doelen te bereiken.