re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Almere

Vind een re-integratiebureau in Almere voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Wet Poortwachter  Re-integratie bij Psychische Klachten  Burn-Out  50-Plus  Verzuimbegeleiding  Outplacement 
Adres Louis Armstrongweg 110
Postcode 1311 RL Almere
Telefoon 036-5292225
Website https://www.track2.nl
E-mail info@track2.nl
Contactpersoon Irena Bonhof-Hagenouw
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk (8,4)
Contact opnemen

Met 20 jaar werkervaring is Track2 de re-integratiespecialist in Flevoland. Vanuit ons kantoor in Almere is re-integratiebureau Track2 met name gespecialiseerd in de uitvoering van Spoor 2 Trajecten. Opdrachtgevers en cliënten kunnen rekenen op een pragmatische no nonsens aanpak met veel persoonlijke aandacht die zich vertaald naar onze manier van werken: resultaat- en doelgericht met oog voor mens en proces. 

Opdrachtgevers en cliënten van Track2 kunnen rekenen op regelmatige updates, contactmomenten en huisbezoeken. Daarbij kunt u vertrouwen op onze eigen expertises en die van ons netwerk. Met casemanagers, arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen halen wij altijd het beste uit iedere cliënt. Zo krijgen uw werknemer weer zicht op loopbaanmogelijkheden en een waardevolle plek in de maatschappij. Ook prettig voor u als werkgever: uw ziekteverzuim en bijbehorende kosten verminderen en loonsancties worden voorkomen. 

Werkmethode Track2

Elk re-integratie spoor 2 traject begint met een persoonlijk gesprek. Bij deze intake krijgt de werknemer het Track2 werkboek overhandigd. Als het plan van aanpak is opgesteld gaan we direct aan de slag. Met jobhunting die verder gaat dan de gebaande paden zoeken wij op een innovatieve en creatieve wijze naar een baan die voor uw werknemer passend is. Hiervoor zetten wij onze onderzoekmethodes in als persoonlijkheidstesten en beroepskeuze-onderzoeken. De werknemer krijgt tools en handvaten mee om zelfstandig een baan te vinden. Track2 begeleidt, analysereert vacatures en coacht de werknemer tijdens het sollicitatietraject. Kortom, we begeleiden uw medewerker naar een nieuwe carrière buiten uw organisatie, afgestemd op de belastbaarheid, mogelijkheden en wensen. Dit alles volgens een enthousiaste en energieke werkwijze, middels korte lijnen en concrete en heldere afspraken, waarbij u  als werkgever met een voortgangrapportage op de hoogte houden. Ook verstrekken we na elk bezoek aan werknemer een terugkoppeling aan werkgever. 

Specialismen, keurmerken en werkgebied

Psychische klachten, Zakelijke dienstverlening, Zorg, Logistiek, Techniek, Onderwijs, Retail, 50+ op zowel lbo, mbo als hbo niveau. 

Track2 is in het bezit van een Blik op Werk Keurmerk en heeft daarbij het hoogst aantal sterren behaald. Onze klanttevredenheid is 8,4. Daarnaast is Track2 aangesloten bij Register Specialistisch Casemanagement. Track2 is door heel Nederland actief en in het bijzonder in Flevoland en Noord-Holland.
 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Markerkant 13-10
Postcode 1314 AN Almere
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/almere/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Jolanda Stam
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

De kortste weg naar duurzaam werk in Almere


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

 


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Derde Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  Outplacement  Burn-Out  Re-integratie UWV  Werkfit Maken 
Adres Randstad 22-181
Postcode 1316 BM Almere
Telefoon 036-5232214
Website https://herenbos.nl/werkgever/diensten/re-integratie/
E-mail reintegratie@herenbos.nl
Beoordeling/ Keurmerk OVAL
Contact opnemen

Sinds 2008 voert Herenbos re-integratiediensten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Dit doen we vanuit de vestigingen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer en verscheidene bezoeklocaties door heel Nederland. U kunt ons voor re-integratietrajecten inschakelen voor alle sectoren binnen de arbeidsmarkt. Naast re-integratie kunt u bij Herenbos terecht voor uitzenden, detacheren, werven en opleidingen. Daarnaast buigen we ons over HR-vraagstukken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

Wat kunt u verwachten van Herenbos

Snelheid in de afspraken
Herenbos zet in op het afronden van de procedure binnen 4 weken na de aanmelding: van gesprek tot ontvangst van het ondertekende re-integratieplan.

Duidelijke rapportages
Herenbos houdt de werkgever accuraat en periodiek op de hoogte van de ondernomen acties. 

Meetbaar
Van Herenbos kunt u helderheid, duidelijkheid, meetbaarheid en toetsbaarheid van de afspraken verwachten. Kortom, u kunt van ons op aan. 

Privacy en keurmerk
Herenbos hecht aan privacybescherming en is aangesloten bij de brancheorganisatie OVAL.