re-integratie kiezen logo

Re-integratie Naar Ondernemerschap specialisten in de regio Alkmaar

Vind een Re-integratie Naar Ondernemerschap specialist in Alkmaar. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie Naar Ondernemerschap te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Loopbaanbegeleiding   Jobcoaching   Re-integratie naar Ondernemerschap   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Burnout  
Adres Bergerweg 62
Postcode 1815 AE Alkmaar
Telefoon 072-5128886
Website http://www.em-power.nl
E-mail info@em-power.nl
Contactpersoon John Groot
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid: 8,9 (Blik op Werk)
Contact opnemen

Empower

Empower: alles uit de kast voor werk dat past

De aanpak van Empower is praktisch, versterkend en resultaatgericht. Komend uit het bedrijfsleven, denken wij in actie en het realiseren van win/win resultaten voor werkgevers en werknemers, o.a. in zorg/onderwijs/it/techniek/financieel. Hierbij werken wij altijd vanuit maatwerk. Brede expertise in opzet eigen bedrijf, psychologie, communicatietechnieken. Voor de kwaliteitswaarborg beschikt Empower over het keurmerk Blik op Werk. Al jaren staan wij in de top 3 van re-integratiebureaus in de regio Groot-Alkmaar. De methodiek die wij tijdens onze trajecten volgen heeft in de loop van de jaren zich bewezen: De laatste 5 jaar is 76% van onze deelnemers, veelal vanuit een ‘geen-werk’ situatie, wederom succesvol richting betaald werk gebracht. Empower heeft het keurmerk Blik op Werk met een tevredenheid cijfer van 8,9.  


Onze werkwijze
Persoonlijke aandacht, maatwerk, resultaat en deskundigheid, daar staan we voor. Samen de schouders eronder en het traject met elkaar aangaan, voor het beste resultaat. Activerend, motiverend, met een breed scala aan tools: workshops, oefeningen, gesprekken, testen, sjablonen voor brieven en cv’s. Doordat persoonlijke aandacht voorop staat, wordt de loopbaanvraag eerst goed in kaart gebracht, zodat wij in het traject juist de tools inzetten, welke een bepaalde klant het meest effectief naar het doel helpt. Wij staan voor een interactieve benadering, snel en makkelijk contact met de coach en toegang tot 95% van de gepubliceerde vacatures. Ons brede netwerk van experts zetten wij ook in voor dit doel, voor een traject dat nog beter aansluit en echt iemand verder helpt. 

Expertise Empower 
• Baan of eigen bedrijf: totaal meer dan 300 trajecten, naast ad-hoc activiteiten. De expertise ligt zowel op mensen begeleiden naar baan, als het ondersteunen van ondernemers bij de start eigen bedrijf en een combi PT baan/ZZP,  inmiddels in meer dan 40 sectoren. Werkniveau van onze klanten is doorgaans MBO tot WO.
• Thematiek: o.a. thema’s van psychische/psychiatrische aard, burn-out en fysieke beperkingen waardoor een nieuwe richting bepaald dient te worden, communicatie, presentatie.
• Empowerment, activering: Empower staat voor mensen in hun kracht brengen zodat zij hun werk duurzaam uit kunnen blijven voeren, activering, motivatie tot het zetten van nieuwe stappen staat hierin voorop.
• Bepalen richting loopbaan: Soms is de oude functie geen optie meer. Empower heeft de middelen en het netwerk om iemand inzicht te geven in wat de volgende stap van de loopbaan wordt.  
 
Meer informatie
Lees de ervaringen van onze klanten en opdrachtgevers bij Blik op Werk om een goed beeld te krijgen van Empower. Wilt u weten of een outplacement  of re-integratietraject een passende oplossing is? Neem dan even contact met ons op of vraag de brochure aan.