re-integratie kiezen logo

Loopbaanbegeleiding specialisten in de regio Alkmaar

Loopbaanbegeleiding speelt vaak een belangrijke rol in een re-integratietraject. In het bijzonder als een werknemer of werkzoekende zich afvraagt of het werk dat hij of zij altijd gedaan heeft nog wel voldoende uitdaging biedt. Vind hier re-integratiebureaus voor loopbaanadvies bij een re-integratietraject.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Tweede Spoor  Wet Poortwachter  Loopbaanbegeleiding  Jobcoaching  Re-integratie naar Ondernemerschap  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Burn-Out 
Adres Bergerweg 62
Postcode 1815 AE Alkmaar
Telefoon 072-5128886
Website https://www.empoweryou.nl
E-mail info@empoweryou.nl
Contactpersoon John Groot
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid: 8,8 (Blik op Werk)
Contact opnemen

Hogeropgeleid? Klanten geven gemiddeld een 8,8

Het realiseren van een keerpunt, nieuw perspectief, dat drijft ons elke dag. Een enthousiast kernteam van 7 personen pakt graag de UWV trajecten (Werkfit / Naar Werk) of 2e spoor re-integratie trajecten aan.

 
Wij zijn benieuwd naar wie jij bent! Wij focussen ons op wat mogelijk is, kijken verder dan alleen het werk. Doel is dat je ook weer veerkrachtig, vitaal gaat voelen, wat privé zal doorwerken. Uiteindelijk levert dat duurzaam werk en zekerheid op. 
 
Door flink te variëren in ons aanbod, voelt een klant dat hij/zij sneller iets leert en oppakt. Alerte begeleiding combineren wij met afwisselende oefeningen, impulsen, voorbeelden, educatief audio materiaal, workshops, e-learning, toegang tot vacaturesystemen, netwerk, bemiddeling etc. Via de verhalen –geschreven door onze klanten- op onze website krijg je een verdere indruk wat bij hen is veranderd. 
 
Wat past het beste bij jou? Dat vragen wij ons dagelijks af. Met ruim 1.100 klanten vanaf 2004, waarbij het keurmerk Blik op Werk sinds 10 jaar onze klanttevredenheid meet. Al jaren behoren wij bij de organisaties die de lat hoger legt.
 
Onze klanten hebben vooral te maken met thema’s als: burn-out, bore-out, hsp, overprikkeling, energieniveau, psychische en fysieke beperkingen. Via onze unieke nieuwsgierigheid methodiek, hervinden vele klanten weer een nieuwe toekomst. Zij komen vanuit allerlei sectoren.
 
Wij richten ons vooral op de hoger opgeleiden resp. mensen die te lang onder hun niveau hebben gewerkt. Het realiseren van een inhaalslag en resultaat staat bij EmpowerYou voorop. De gemiddelde klanttevredenheid de afgelopen jaren is een 8,8. Ook het UWV meet ons succespercentage… (Werkfit trajecten = 97% en Naar Werk trajecten = 70%). Is jouw beste kans een baan of toch liever eigen bedrijf. Dit is ook mogelijk bij EmpowerYou. 
 
Kennismaken? Kom langs in de Alkmaarse Watertoren of op één van onze locaties in Nederland. Bij de kennismaking wordt het pakket samen met jou op maat gemaakt. Kies hierbij de coach die het beste bij je aansluit. Meer weten? Vul je gegevens in via onze website of bel 072-5128886.

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Jan Ligthartstraat 1
Postcode 1817 MR Alkmaar
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/alkmaar/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Marc Oostermeyer
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.