re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Alkmaar

Vind een re-integratiebureau in Alkmaar voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Jan Ligthartstraat 1
Postcode 1817 MR Alkmaar
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/alkmaar/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Marc Oostermeyer
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.
 
 
 

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Autisme  Re-integratie bij Verslaving  Re-integratie Gemeente  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  
Adres Professor van der Waalsstraat 3B
Postcode 1821 BT Alkmaar
Telefoon 085-0705820
Website https://partnerinwerk.nl
E-mail info@partnerinwerk.nl
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk
Contact opnemen

Met een multidisciplinair team van arbeidsmarktspecialisten werkt Partner in Werk in heel Noord-Holland. Een optimale re-integratiebegeleiding voor werkgevers en werknemers staat daarbij altijd voorop. 

Team van re-integratiebureau Partner in Werk

Netwerk

Wat Partner in Werk als re-integratiebureau met name onderscheidt, is haar uitgebreide netwerk van bedrijven en opdrachtgevers. Met een deel van deze bedrijven is er nauwe samenwerking. Door de goede relaties die Partner in Werk heeft met verschillende bedrijven, wordt de kans dat voor iemand een passende werkplek wordt gevonden des te groter. Dit wordt gecombineerd met zeer brede in-house kennis. 

Doelgroepen, expertises en aanpak

Zo heeft Partner in Werk ervaring met uiteenlopende doelgroepen. Je kunt hierbij denken aan: ADHD, autisme, borderline, complex trauma, mensen die langdurig ziek zijn en vluchtelingen. Daarnaast houdt Partner in Werk zich bezig met empowerment, motiverende gespreksvoering, ondernemen, NLP, psychologie en training. Met het UWV hebben we een uitstekende relatie en er is goed zicht op wat het UWV verwacht bij het uitvoeren van de diverse re-integratietrajecten. Ook wordt er meegedacht met organisaties. 

Kennis over wet- en regelgeving

Het personeel is uitermate goed op de hoogte van re-integratie, de Wet verbetering poortwachter, de WIA en stimuleringsmaatregelen die de overheid biedt. Partner in Werk weet hoe mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer van toegevoegde waarde kunnnen zijn. Dat onze aanpak positieve resultaten brengt, wordt dagelijks ervaren door kandidaten en bedrijven.

Preventie

Naast begeleiding bij ziekte en het zoeken naar een passende (nieuwe) baan, zit Partner in Werk graag ook aan de preventiekant. Voorkomen is ten slotte over het algemeen beter en goedkoper dan genezen. Binnen de eigen organisatie richten we ons op laag ziekteverzuim, instroom van goede medewerkers en een fijne, productieve cultuur om in te werken. Hierbij staat de menselijke maat hoog in het vaandel. Zodoende kunnen we naar buiten toe uitstekend en onderbouwd adviseren op dit vlak.  

Diensten van Partner in Werk op een rij

  • Outplacement
  • Loopbaanadvies
  • Re-integratietrajecten voor het UWV
  • Re-integratietrajecten voor gemeente
  • Jobcoaching
  • Verzuimpreventie
  • Haalbaarheidsonderzoek

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Derde Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  Outplacement  Burn-Out  Re-integratie UWV  Werkfit Maken 
Adres Robijnstraat 12
Postcode 1812 RB Alkmaar
Telefoon 072-3030250
Website https://herenbos.nl/werkgever/diensten/re-integratie/
E-mail reintegratie@herenbos.nl
Beoordeling/ Keurmerk OVAL
Contact opnemen

Sinds 2008 voert Herenbos re-integratiediensten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Dit doen we vanuit de vestigingen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer en verscheidene bezoeklocaties door heel Nederland. U kunt ons voor re-integratietrajecten inschakelen voor alle sectoren binnen de arbeidsmarkt. Naast re-integratie kunt u bij Herenbos terecht voor uitzenden, detacheren, werven en opleidingen. Daarnaast buigen we ons over HR-vraagstukken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).

Wat kunt u verwachten van Herenbos

Snelheid in de afspraken
Herenbos zet in op het afronden van de procedure binnen 4 weken na de aanmelding: van gesprek tot ontvangst van het ondertekende re-integratieplan.

Duidelijke rapportages
Herenbos houdt de werkgever accuraat en periodiek op de hoogte van de ondernomen acties. 

Meetbaar
Van Herenbos kunt u helderheid, duidelijkheid, meetbaarheid en toetsbaarheid van de afspraken verwachten. Kortom, u kunt van ons op aan. 

Privacy en keurmerk
Herenbos hecht aan privacybescherming en is aangesloten bij de brancheorganisatie OVAL.