re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Naar Werk  Eerste Spoor  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie UWV  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Jobcoaching  50-plus  Burn-out  Modulaire Re-integratiediensten  Re-integratie Gemeente  Verzuimbegeleiding  Naar Werk 
Adres Columbusweg 10
Postcode 4462 HB Goes
Werkgebied Zeeland
Telefoon 0113-251811
Website https://www.zebra-flex.com
E-mail info@zebra-flex.com
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk UWV erkende partner
Contact opnemen

Vestigingen

 • Goes  
 • Zebra Flex

  Zebra Flex heeft ruim 25 jaar ervaring met arbeidsbemiddeling, coaching en training in Zeeland. Wij zetten ons volledig in om jou met een persoonlijke begeleiding en aanpak duurzaam aan het werk te krijgen en te houden. Dit doen we zowel voor bedrijven en hun medewerkers, als persoonlijk per individu. De persoon staat bij ons altijd op de eerste plaats en samen halen we het beste naar boven. Dit gecombineerd met onze grote kennis en contacten in de Zeeuwse arbeidsmarkt hebben al tot veel positieve resultaten geleid.

  Welke re-integratiemogelijkheden wij bieden?

  Jobcoaching
  Als erkende jobcoachorganisatie zetten onze ervaren en gediplomeerde coaches zich in om medewerkers middels een hele persoonlijke begeleiding en aandacht duurzaam inzetbaar te laten zijn en blijven. Dit kan zowel intern als extern plaatsvinden. Uiteraard is het ook mogelijk om als individu een jobcoachtraject te volgen.Dit alles om ervoor te zorgen dat jij met volle energie en zelfvertrouwen weer positief aan het werk kan gaan of blijft.

  Sollicitatietraining
  Vind je het moeilijk om een cv op te stellen of een motivatiebrief te schrijven? Of wil je je graag voorbereiden op een gesprek en handige tips krijgen? Wij kunnen je net dat stukje extra bieden waardoor je opvalt tussen de andere sollicitanten. Dit om ervoor te zorgen dat je droombaan een stap dichterbij komt!

  Re-integratie
  Sinds begin 2021 is ZEBRA FLEX een door het UWV erkende partner voor het volgen van Naar Werk en Werk Fit re-integratietrajecten. 

  Naar werk is een traject gespecialiseerd in het coachen naar werkhervatting. Door onderliggende knelpunten is het voor jou wellicht al een hele tijd lastig om aan het werk te gaan. Door een persoonlijke aanpak gaat onze coach samen met jou aan de slag om een persoonlijk coachingsplan op te stellen. Alles wordt uit de kast gehaald om werkhervatting mogelijk te maken.

  Werk fit is een traject geschikt voor mensen die al langer niet meer hebben deelgenomen aan de arbeidsmarkt. Arbeid is mogelijk maar lijkt nog ver weg? Samen met onze coach ga je aan de slag om stappen te zetten naar een passende baan. 

  Waar wij voor staan op een rijtje

  • Persoonlijke begeleiding en aanpak
  • Een vaste en ervaren coach
  • Jij staat voor ons centraal
  • Resultaatgerichte coaching
  • Goed toegankelijk kantoor met eigen parking

  Belangstelling gekregen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je bent altijd welkom en de koffie  thee staan al klaar. En indien nodig komen we naar je toe of spreken af op locatie