re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
NAH  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Re-integratie bij Kanker  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Verzekeraars 
Adres Postbus 30115
Postcode 8003 CC Zwolle
Telefoon +318 5060 9016
Website https://wij-doen.com/
E-mail info@wij-doen.com
Contact opnemen

WijDoen

WijDoen: re-integreren doe je samen 

Als je geconfronteerd wordt met lichamelijke en/of psychische beperkingen waardoor je leven en je toekomst er ineens heel anders uit zien. Dan komt er veel op je af. Je moet leren omgaan met de beperkingen en je leven daarop aanpassen. Je omgeving moet wennen aan een andere situatie. En hoe zit het met je werk? Ben je in staat om goed te functioneren? Zijn er mogelijkheden voor vervangend werk? Heb je recht op een uitkering? Allemaal vragen waar je met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronische (pijn) klachten, Long Covid, of na kanker mee te maken krijgt. En dan is er ook nog de emotionele rollercoaster, die deze ingrijpende verandering met zich meebrengt. 

WijDoen is een gespecialiseerd re-integratiebureau op het gebied van NAH, chronische (pijn) klachten, Long COVID, of bij de diagnose kanker. 

Samenwerking neuropsycholoog met re-integratiecoach 

Wanneer er sprake is van hersenletsel of Long Covid start het traject met een intake bij één van onze neuropsychologen. Door middel van dit gesprek wordt in kaart gebracht wat iemands huidig functioneren is, en wat de invloed van de veranderingen is op je dagelijks leven. Aan de hand hiervan wordt een verslag geschreven, waarin handvatten en tips voor het re-integratietraject naar voren komen. Dit is belangrijk, omdat elke persoon en situatie anders is. Eén van onze NAH?coaches?begeleidt vervolgens het re-integratieproces, waarbij de neuropsycholoog gedurende het hele traject betrokken blijft.

Verder kan er ook een neuropsychologisch onderzoek (NPO) of mentaal duurbelastbaarheidsonderzoek (MDBO) uitgevoerd worden. 

WijDoen ziet de mens achter de cliënt

Ieders persoonlijke situatie is ons uitgangspunt. Elk mens is uniek en onze trajecten zijn dan ook altijd op maat gemaakt. Wij helpen de grip op je leven terug te vinden, zodat je weer zelfkennis en zingeving ervaart, met een goede balans tussen uitdaging en ontspanning. Tijdens het trajecten vinden wij het belangrijk om met alle betrokkenen samen te werken: de partner/kinderen, collega's, werkgever, bedrijfsarts, medische specialisten, etc. 

De trajecten die wij uitvoeren zijn: 

  • Spoor 1, 2, en 3 voor werkgevers en verzekeringen 
  • Werkfit trajecten en modulaire diensten voor het UWV 

Werkzaam door heel Nederland 

De coaches van WijDoen komen bij jou thuis, op de werkplek, of naar een coachruimte in jouw omgeving. Zo wordt er rekening gehouden met de belastbaarheid van onze cliënten. ons werkgebied verspreid door heel Nederland met op dit moment coaches werkzaam in: Zuid-Holland (Alphen aan den Rijn, Delft, Den-Haag, Kaag en Braassem, Leiden, Zoetermeer, Noordwijk), Utrecht (Amersfoort, Soest, Baarn, Nieuwegein, Woerden, Utrecht, Overijssel (Almelo, Borne, Zwolle, Raalte, Haaksbergen, Hardenberg, Deventer, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Zwartsluis, Meppel), Noord-Holland (Haarlem, Amstelveen, Amsterdam, Hilversum), Groningen (Groningen en omgeving), Friesland (Leeuwarden en omgeving), Flevoland (Almere, Lelystad). Drenthe (Assen, Emmen, Hoogeveen).

Neem voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek of vragen contact op met 0850609016 of via info@wij-doen.com. Kijk voor meer informatie op onze website www.wij-doen.com