re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
HSP  Burnout  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Tweede Spoor  Eerste Spoor 
Adres Ursulastraat 16-G
Postcode 2011 PN Haarlem
Werkgebied Landelijk, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg
Telefoon 023-2052295
Website https://vialusanne.nl
E-mail info@vialusanne.nl
Contactpersoon Lusanne Hogeweg
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid over UWV Werkfit trajecten Via Lusanne: 9,1
Contact opnemen

Vestigingen

 • Haarlem  
 • Via Lusanne

  Via Lusanne biedt re-integratietrajecten op maat voor hoogsensitieve personen. Onze specialisatie is burn-out. We helpen je werk vinden waar je weer energie van krijgt. Alle coaches zijn zelf HSP en bieden naast persoonlijke gesprekken ook creatieve en intuïtieve werkvormen. 

  Bijzondere werkvormen

  De coaches hebben naast een coach opleiding extra deskundigheid en methodieken geleerd. Dit varieert van natuur- en wandel coaching, paarden coaching en systemisch coaching tot massage, energetisch lichaamswerk, Human Design en mindfulness. We zetten in wat nodig is om mensen te helpen herstellen, hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en te activeren richting werk.

  We helpen onze klanten ook om met gelijkgestemden in contact te komen. Zo kunnen ze meedoen aan onze groepsactiviteiten voor HSP's zoals creatieve workshops, forest bathing (Shinrin Yoku) en HSP thema retreats. 

  Re-integratie aanbod

  Via het UWV 
  Modulaire diensten
  Werkfit trajecten
  Naar werk trajecten

  Via werkgevers
  Eerste en tweede spoor begeleiding

  Werkgebied
  We hebben coaches op meerdere locaties in Nederland. We zijn te vinden in Hoorn, Alkmaar, Heemskerk, Haarlem, Amsterdam, Bussum, Lisse, Utrecht / Amersfoort, regio Den Bosch / Eindhoven / Nijmegen en Maastricht. Dit breidt binnenkort nog uit naar Deventer, Meppel en regio Rotterdam / Breda.

  Ben ik HSP?
  Weet je niet zeker of je hooggevoelig bent? Doe dan op onze website de HSP test. Ook als je niet HSP bent en je voelt je aangesproken door ons aanbod, dan ben je welkom. Je kunt eerst een klik-gesprek voeren met een van onze coaches om kennis te maken en te kijken wat we voor je kunnen betekenen.