re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Eerste Spoor  Haalbaarheidsonderzoek  Re-integratie Gemeente  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Re-integratie bij Letselschade 
Adres Cypreslaan 5
Postcode 9401 RD Assen
Werkgebied Groningen, Friesland en Drenthe
Telefoon 06-38640299
Website https://www.vandijkarbeidsdeskundigadvies.nl
E-mail info@vandijkarbeidsdeskundigadvies.nl
Contactpersoon Charlotte van Dijk
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk register arbeidsdeskundige
Contact opnemen

Vestigingen

 • Assen  
 • Emmen  
 • Van Dijk Arbeidsdeskundig Advies

  Persoonlijk, integer, helder en altijd samen met u!

  Mijn naam is Charlotte van Dijk. Als register arbeidsdeskundige en re-integratie deskundige zet ik mij al meer dan 20 jaar met veel enthousiasme en toewijding in op het gebied van mens, werk en inkomen voor zowel werkgevers als werknemers. De 3 noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe behoren tot mijn werkgebied. Ik bezoek werknemers thuis of ik nodig ze uit op kantoor (in Assen) of op locatie afhankelijk van waar de voorkeur naar uit gaat.


  Sectoren en netwerk

  Ik heb ruime ervaring als re-integratieadviseur en arbeidsdeskundige binnen vrijwel alle voorkomende niveaus en sectoren zoals bouw, transport en logistiek, techniek, productie, onderwijs, zorg en welzijn, overheid, recreatie en horeca, handel en dienstverlening, ICT, justitie, veiligheid enĀ openbaar bestuur, media en communicatie. Inmiddels beschik ik dan ook over een zeer groot netwerk wat ik ook in kan zetten voor mijn kandidaten om een netwerkgesprek of werkervaring plek te regelen.

  Specialismen

  U kunt mij inzetten voor:

  * Arbeidsdeskundige onderzoeken

  * Re-integratie 1e spoor

  * Re-integratie 2e spoor

  * Haalbaarheidsonderzoeken

  * Outplacement

  * Loopbaanbegeleiding

  Werkwijze

  Dankzij mijn ruime werkervaring kunt u rekenen op grondige en actuele kennis van zaken. Persoonlijke benadering staat bij mij voorop. Respect, integriteit en oprechte interesse in de mens staan centraal. Enthousiasmeren en motiveren zijn kernkwaliteiten waarmee ik mensen in beweging zet. Ik denk in mogelijkheden. Mijn trajecten bied ik op maat aan waarbij ik altijd zowel de belangen van de medewerker als de werkgever op het oog heb. Mijn slagingspercentage ten aanzien van re- integratie is 56%.

  Ik communiceer en werk samen in duidelijke taal en volgens heldere afspraken. Of het nu gaat om de inhoud van mijn werk of mijn werkwijze en tarieven. Wilt u meer weten over mijn diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk er naar uit!