re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Tweede Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Eerste Spoor  Loopbaanbegeleiding  Outplacement  Wet Poortwachter  Verzuimbegeleiding  Derde Spoor 
Adres Oudendijk 40
Postcode 4751 WL Oud Gastel
Werkgebied Landelijke dekking
Telefoon 085-0402599
Website https://www.rondomwerk.nl/
E-mail info@rondomwerk.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk
Contact opnemen

Vestigingen

 • Oud Gastel  
 • RondomWerk

  Bij RondomWerk geloven we dat als mensen kúnnen en wíllen werken, er altijd een manier is om er beter uit te komen. Daarom staat bij ons de mens centraal en gaan wij verder waar anderen het wel 'goed genoeg' vinden. Zo komen we met duurzame oplossingen die zowel de individuele werknemer respecteren, als de gezondheid van de organisatie. Oplossingen die het verschil maken. Het verschil tussen buigen en barsten. Vallen en opstaan. En hebben en houden.


  Het begint met respect

  Door vast te houden aan onze onderscheidende missie: het respectvol begeleiden van mensen naar een nieuwe of verbeterde werksituatie en door te denken in kansen waar iedereen beter van wordt, zijn we de afgelopen decennia uitgegroeid tot een gewaardeerd full service re-integratiebureau met vestigingen in heel Nederland. Een betrouwbare partner aan wie werkgevers in de zorg, het onderwijs, (semi)overheid, industrie, logistiek, bouw en zakelijke dienstverlening hun dossiers rondom werk met een gerust hart overlaten. 

  Wij helpen u graag met

  • Arbodienstverlening
  • Begeleiding 1ste spoor 
  • Begeleiding 2de spoor
  • Haalbaarheidsonderzoek nieuwe stijl
  • Arbeidsdeskundig onderzoek
  • Casemanagement
  • Loopbaanbegeleiding
  • Van verzuim naar inzetbaarheid

  Om de emotionele en financiële schade te beperken die verzuim en arbeidsongeschiktheid met zich kunnen meebrengen, zorgen onze ©ROV- of RCCM-gecertificeerde casemanagers dat zij vanaf dag één voor grip en zicht krijgen op (de reden van) verzuim. En maken zij heldere afspraken met uw medewerkers, leggen de mogelijkheden in het 1ste spoor vast, beschrijven hoe de re-integratie bevorderd kan worden en hoe het opbouwschema eruit ziet. Omdat het inzetbaar houden van mensen onze hoogste prioriteit heeft, selecteren zij ook altijd (een) vaste, BIG registreerde bedrijfsarts(en) voor uw organisatie. Zo kunnen uw medewerkers altijd binnen vijf werkdagen op consult komen. En kunnen zij bij spoed zelfs binnen 48 uur terecht.

  66% Slagingskans op het 2de spoor

  Dreigt een verzuimsituatie uit te lopen op een 2de spoor traject? Bij RondomWerk bedraagt de kans op een succesvolle en duurzame herplaatsing maar liefst 66% (twee op drie)! Onze overtuiging is dat dat komt door de persoonlijke aandacht voor onze klanten - zoals voor de ´rouwverwerking´ en de financiële onzekerheid die veel medewerkers voelen als zij afscheid moeten nemen van hun oude baan.

  Maar ook door de koppeling van bedrijfsarts en arbeidsdeskundige die we al in een vroeg stadium maken. Als zij het eens zijn over de meest passende route heeft de zieke medewerker enerzijds de ruimte en anderzijds de duidelijkheid die vaak nodig is om de volgende stap te maken. 

  Nieuwe start of eindpunt?

  Bij medewerkers met een (zeer) marginale belastbaarheid, kan het inzetten van een 2de spoortraject als ongepast voelen. Met het 'haalbaarheidsonderzoek nieuwe stijl' van RondomWerk kan dat anders. Zónder uw zieke medewerker extra te belasten, kunnen wij uitsluitsel geven of de begeleiding 2de spoor een passende interventie is. Bovendien kan de bedrijfsarts ons haalbaarheidsonderzoek gebruiken om een onderbouwd advies te geven of de begeleiding ingezet moet worden. Blijkt uw medewerker tóch kansen te hebben op de arbeidsmarkt te hebben? Dan zetten onze re-integratieadviseurs de begeleiding natuurlijk voort. 

  Landelijke expertise, lokale bril

  RondomWerk is actief in heel Nederland maar werkt per regio. Daarom weten onze adviseurs die niet alleen precies wat er landelijk speelt. Maar hebben zij ook een uitstekend regionaal netwerk en veel kennis van de lokale arbeidsmarkt. Zodat u altijd verzekerd bent van de beste (arbo)dienstverlening. En uw medewerkers nooit ver hoeven te reizen als zij een fysieke afspraak hebben.

  Een dikke acht!

  RondomWerk bestaat bijna 20 jaar en is trots op haar keurmerk Blik op Werk. Maar vooral op de dikke 8 waarmee opdrachtgevers het werk van onze enthousiaste, professionele en ervaren adviseurs beoordelen. Ieder vanuit onze eigen achtergrond en netwerk vormen wij een complementair team dat gelooft in de meerwaarde van samenwerken. Zowel voor de opdrachtgever als de medewerker. Om op de korte én lange duur de beste partij voor werkgever en werknemer te zijn.

  Alle aandacht voor u

  Wilt u ook een arbodienst en re-integratie partner die meedenkt, aanpakt en doorpakt? Niet alleen als u te maken krijgt met 2de spoortrajecten? Maar ook als u meer grip wilt krijgen op verzuim, preventie, gezondheid, re-integratie, vitaliteit of outplacement? Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak, download onze brochure [link naar brochure] of vraag direct een offerte aan. Hoe dan ook heeft u vanaf het eerste contact onze volle aandacht.