re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Wet Poortwachter  Verzuimbegeleiding  Jobcoaching  Outplacement 
Adres Rivium Boulevard 226
Postcode 2909 LK Capelle aan den IJssel
Werkgebied Regio Rotterdam
Telefoon 085-0079800
Website https://www.redira.nl
E-mail info@redira.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Redira

Redira ondersteunt het UWV, gemeentes, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven bij verschillende vakgerichte vraagstukken op het gebied van HRM. Denk dan aan 2e spoortrajecten, WGA-trajecten en aan de re-integratie van uitkeringsgerechtigden

Door de jaren heen heeft Redira een overzichtelijke en succesvolle werkwijze ontwikkeld om werknemers te motiveren en te re-integreren op de arbeidsmarkt. Begeleidende gesprekken vinden plaats bij de medewerker thuis of indien gewenst op locatie. Ieder dossier heeft als vast aanspreekpunt een re-integratieadviseur en een in-house jobhunter. Redira werkt landelijk.

Reintegratiebureau Trans Lion

De adviseur stelt na een intakegesprek een trajectplan op. Dit trajectplan wordt door de adviseur gedurende het traject met de medewerker geëvalueerd en uitgevoerd. De voortgang wordt vastgelegd in rapportages waarbij Redira op zoek gaat naar de snelste weg naar duurzame arbeid. Indien nodig helpt de re-integratieadviseur bij het zoeken en doorlopen van een opleiding. De in-house jobhunter ondersteunt en begeleidt de werknemer bij solliciteren en het zoeken naar vacatures.

HRM en Redira

Op het gebied van HRM heeft Redira alle kennis in huis om werkgevers optimaal te begeleiden. Na een kennismakingsgesprek met een adviseur worden de wensen van de onderneming doorgenomen. Deze adviseur blijft uw vaste aanspreekpunt, zodat hij bekend is met de structuur en de gang van zaken binnen het bedrijf. Hierbij kan worden gedacht aan de volgende personeelsdiensten:

  • Verzuimbeleid
  • Werving en selectie
  • Personeelsbeheer
  • Opstellen RIE
  • Outplacement