re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Eerste Spoor Re-integratie  Tweede Spoor Re-integratie  Outplacement  Modulaire Re-integratiediensten  Werkfit Maken  Naar Werk  Jobcoaching  Loopbaanbegeleiding  Werkervaringsplaats 
Adres Willemsplein 2
Postcode 5211 AK Den Bosch
Telefoon 06-36284338 / 06-36054634
Website https://www.perspectiefplus.nl
E-mail info@perspectiefplus.nl
Contactpersoon Hanneke Cooijmans, Daniella Coenen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk KlantOK
Contact opnemen

PerspectiefPlus

Bij PerspectiefPlus hebben we een grote passie voor mensen en de begeleiding naar werk. Iedereen heeft een verhaal, de ene is zijn baan kwijt door een reorganisatie (Outplacement) , de ander kan zijn werk niet meer uitvoeren in verband met ziekte (Re-integratie) en de volgende functioneert niet lekker (meer) in zijn functie (Loopbaanbegeleiding). Wij begeleiden iedereen die weer een nieuwe werktoekomst wil opbouwen en geven hen een steun in de rug. 
 
Kwaliteiten van kandidaten naar boven halen en deze koppelen aan passende beroepsperspectieven, daar ligt onze expertise. Met alle kwaliteiten, vaardigheden, interesses en waarden van de kandidaat, gaan we op zoek naar een match bij de juiste werkgever. Daar doen we het voor! Graag zijn we de verbindende factor tussen kandidaat, opdrachtgever en toekomstig opdrachtgever waarbij we een win-win-win situatie kunnen realiseren. 
 
Werkwijze PerspectiefPlus

In het proces van re-integratie houden we rekening met 3 domeinen die continue met elkaar in beweging zijn. Dit zijn de functies op de arbeidsmarkt, de communicatie tussen de kandidaat en deze markt en de vragen uit het persoonlijk domein van de kandidaat. Door samen te werken met de kandidaat worden de vragen en mogelijkheden in beeld gebracht en dit vormt de basis voor een gezonde start richting passend, duurzaam werk. Door onze professionele, individuele en intensieve begeleiding, weten we de intrinsieke motivatie bij een kandidaat vinden. Een van de stappen die wij vaak inzetten tijdens een traject is een werkervaringsplaats (WEP). Via een WEP kunnen kandidaten op een laagdrempelige manier een kijkje nemen in een andere organisatie, hun werkervaring uitbreiden en toevoegen aan hun cv, mogelijke nieuwe vaardigheden aanleren of onderzoeken of het werk passend is. Wij werken actie- en resultaatgericht met concrete doelen, helder geformuleerd en in tijdspad. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
 
Door deze werkwijze is schadelastbeperking en ontzorging voor opdrachtgevers een feit. Het adviseren van opdrachtgevers op het gebied van ziekteverzuim (Spoor 1 en 2) is standaard onderdeel van onze trajecten en in lijn met wet- en regelgeving. Ook voeren we trajecten uit voor het UWV, zij weten ons al jaren te vinden als het gaat om het inzetten van Modulaire Re-integratiediensten, Werkfit Maken-trajecten en Naar Werk-trajecten. De kandidaten die we begeleid hebben in een Werkfit Maken-traject geven ons voor het jaar 2020 een scoren van 8,9.
 
Wij vinden het belangrijk, dat wat wij doen ook echt iets oplevert en het liefst duurzaam. Graag vertellen wij tijdens een persoonlijke kennismaking nog meer over onszelf en wat we u te bieden hebben. U kunt ook onze website bezoeken.