re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding 
Adres Europaplein 1
Postcode 5684 ZC Best
Telefoon 06-21267176
Website https://personeelsadviesbolwijn.nl
E-mail Annemiek@personeelsadviesbolwijn.nl
Contactpersoon Annemiek Bolwijn
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC loopbaanprofessional
Contact opnemen

Personeelsadvies Bolwijn

Re-integratie 1e spoor, 2e spoor en 3e spoorRe-integratie is vaak een lang proces en heeft altijd een zakelijke en een persoonlijke kant. Personeelsadvies Bolwijn heeft oog en aandacht voor beide. Net als dat wij aandacht hebben voor de rechten en plichten van beide partijen: de werkgever en de werknemer. Hangt re-integratie in de lucht door een dreigend of sluimerend conflict? Laat het dan niet zover komen en nodig Annemiek Bolwijn uit voor een bemiddelend gesprek. 

Re-integratie voor werkgever
Ben je werkgever en is een medewerker arbeidsongeschikt? Dan krijg je als werkgever te maken met veel wet- en regelgeving die eist dat je volgens een vast tijdsschema re-integratiebegeleiding biedt. Re-integratie is echt werk voor een HR-professional en voor re-integratie geldt dat je er maar beter vroeg bij kan zijn. 

Re-integratie voor werknemer
Bent je werknemer? Tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid  kan je leven aardig op zijn kop zetten. En als het dan tijd is om weer (deels) aan de slag te gaan, kun je best wat hulp gebruiken. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden, wensen en beperkingen. We kijken naar de arbeidsmarkt en hoe jij en de markt het beste bij elkaar passen. Wat zijn je talenten, welk werk past goed bij je en wat is realistisch?