re-integratie kiezen logo

Tweede Spoor Re-integratie  Eerste Spoor  Derde Spoor  UWV Re-integratie  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Verzuimbegeleiding  NAH 
Adres Kamerlingh Onnesweg 2
Postcode 3316 GL Dordrecht
Werkgebied Rijnmond, Alblasser- en Hoeksche Waard, noordelijke deel van Midden- en West-Brabant
Telefoon 078-6111040
Website https://www.peopleinplace.nl
E-mail info@peopleinplace.nl
Contactpersoon Richard van de Wijngaart
Beoordeling/ Keurmerk OVAL; CEREO
Contact opnemen

People in Place

People in Place begeleidt werknemers optimaal met hun re-integratie op een persoonlijke en motiverende wijze. De re-integratiecoaches doen dit vanuit een deskundige achtergrond die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken re-integratiekandidaat. Professionele re-integratiehulp met kennis van de Wet Poortwachter zorgt niet alleen voor minder hobbels op de weg maar ook voor wederzijds begrip. Het gedreven team van van People in Place begeleidt werknemers bij eerste spoor, tweede spoor en derde spoor trajecten. De re-integratiecoaches stemmen de trajecten altijd af op het individu. Het doel daarbij is dat de werknemer uit eigen kracht weer gaat floreren in z'n loopbaan. De coaches kunnen helpen bij uiteenlopende verzuimvraagstukken: fysieke klachten, mentale klachten, maar ook bij re-integratie met specifieke achtergronden.

Bij sommige re-integratietrajecten zijn werknemer en werkgever gebaat bij maatwerk. Voor die gevallen kunnen wij gespecialiseerde re-integratiecoaches inzetten. Zo verzorgt People in Place re-integratietrajecten voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Ook de locatie kan soms het verschil maken bij re-integratie. Zo hebben wij sommige kandidaten van ons baat bij re-integratie in de natuur.