re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten  Autisme  Re-integratie bij Verslaving  Re-integratie Gemeente  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor  ADHD 
Adres Julianaplein 34b
Postcode 1781 HC Den Helder
Werkgebied Noord-Holland
Telefoon 085-0705820
Website https://partnerinwerk.nl
E-mail info@partnerinwerk.nl
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk
Contact opnemen

Vestigingen

 • Den Helder  
 • Partner in Werk

  Met een multidisciplinair team van arbeidsmarktspecialisten werkt Partner in Werk in heel Noord-Holland. Een optimale re-integratiebegeleiding voor werkgevers en werknemers staat daarbij altijd voorop. 

  Team van re-integratiebureau Partner in Werk

  Netwerk

  Wat Partner in Werk als re-integratiebureau met name onderscheidt, is haar uitgebreide netwerk van bedrijven en opdrachtgevers. Met een deel van deze bedrijven is er nauwe samenwerking. Door de goede relaties die Partner in Werk heeft met verschillende bedrijven, wordt de kans dat voor iemand een passende werkplek wordt gevonden des te groter. Dit wordt gecombineerd met zeer brede in-house kennis. 

  Doelgroepen, expertises en aanpak

  Zo heeft Partner in Werk ervaring met uiteenlopende doelgroepen. Je kunt hierbij denken aan: ADHD, autisme, borderline, complex trauma, mensen die langdurig ziek zijn en vluchtelingen. Daarnaast houdt Partner in Werk zich bezig met empowerment, motiverende gespreksvoering, ondernemen, NLP, psychologie en training. Met het UWV hebben we een uitstekende relatie en er is goed zicht op wat het UWV verwacht bij het uitvoeren van de diverse re-integratietrajecten. Ook wordt er meegedacht met organisaties. 

  Kennis over wet- en regelgeving

  Het personeel is uitermate goed op de hoogte van re-integratie, de Wet verbetering poortwachter, de WIA en stimuleringsmaatregelen die de overheid biedt. Partner in Werk weet hoe mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer van toegevoegde waarde kunnnen zijn. Dat onze aanpak positieve resultaten brengt, wordt dagelijks ervaren door kandidaten en bedrijven.

  Preventie

  Naast begeleiding bij ziekte en het zoeken naar een passende (nieuwe) baan, zit Partner in Werk graag ook aan de preventiekant. Voorkomen is ten slotte over het algemeen beter en goedkoper dan genezen. Binnen de eigen organisatie richten we ons op laag ziekteverzuim, instroom van goede medewerkers en een fijne, productieve cultuur om in te werken. Hierbij staat de menselijke maat hoog in het vaandel. Zodoende kunnen we naar buiten toe uitstekend en onderbouwd adviseren op dit vlak.  

  Diensten van Partner in Werk op een rij

  • Outplacement
  • Loopbaanadvies
  • Re-integratietrajecten voor het UWV
  • Re-integratietrajecten voor gemeente
  • Jobcoaching
  • Verzuimpreventie
  • Haalbaarheidsonderzoek