re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Loopbaanbegeleiding  Outplacement  Tweede Spoor  Derde Spoor  Re-integratie Verzekeraars 
Adres Didopad 14
Postcode 3813 BT Amersfoort
Telefoon 06-13451917
Website https://www.oogvoorwerk.nl
E-mail info@oogvoorwerk.nl
Contactpersoon Hans Meyer
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional. In 2019 heeft onderzoeksbureau Veldwerk Optimaal een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Het gemiddeld rapportcijfer is 8,8. Op onze website kunt u het hele rapport inzien.
Contact opnemen

Oog voor werK

Persoonlijke re-integratiebegeleiding op maat

Hoe ziet het re-integratietraject eruit
Bij Oog voor werK beginnen we re-integratie 2e spoor altijd met een intakegesprek. Daarbij worden de mogelijkheden van plaatsing intern of extern onderzocht en het Plan van Aanpak besproken. Vervolgens stellen we een Werkplan op die ondertekend wordt door de medewerker. Als u als werkgever een beroep op ons doet dan sturen wij u het Werkplan tezamen met een offerte. Bij akkoord starten we direct met de uitvoering. Periodiek sturen wij u een voortgangsrapportage met als doel om de werknemer zo snel als mogelijk naar een nieuwe werkplek te begeleiden. Daarbij werken we samen met de Arbodienst, de casemanager en het UWV.Oog voor werK 
Bij Oog voor werK begeleidt één coach de re-integratiekandidaat die om de twee weken individuele gesprekken voert met de kandidaat. Samen onderzoeken we de mogelijkheden, sterktes en kansen. Het uitgangspunt is altijd werk dat bij uw talenten en mogelijkheden past. Wij zijn mensgericht maar zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Professioneel en betrokken zijn de kernwoorden waarmee onze kandidaten ons typeren.

Klanttevredenheid 
We zijn trots op ons klanttevredenheidscijfer van 8,8. Op de website van Oog voor werK kunt u het Tevredenheidsonderzoek 2019 in zijn geheel bekijken. Spreekt het bovenstaande u aan of heeft u misschien vragen? Neem dan vooral contact met ons op voor een afspraak via het contactformulier op deze pagina. In het kennismakingsgesprek is er alle gelegenheid uw vragen specifiek en concreet te beantwoorden.