re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor 
Adres Vredehofstraat 13
Postcode 3761 HA Soest
Werkgebied Amersfoort, Soest
Telefoon 035-5880487
Website https://www.nextjob.nl
E-mail info@nextjob.nl
Beoordeling/ Keurmerk Cedeo erkend
Contact opnemen

NextJob

Werkwijze NextJob: UWV proof 

NextJob start elk re-integratie traject 2e spoor met een intake. De mogelijkheden en beperkingen van de werknemer worden besproken hetgeen resulteert in een Plan van Aanpak. Dit is maatwerk, want elke kandidaat is anders. U ontvangt van ons een offerte. Als u akkoord gaat, gaan wij van start met de begeleiding. U ontvangt maandelijks een rapportage. De begeleiding bestaat uit:

  • Opstellen persoonsprofiel + zoekprofiel
  • Opstellen brief en CV
  • Ondersteuning bij het solliciteren naar passende functies
  • Doorlopende coaching 
  • Jobhunting (wekelijks passende vacatures)

Wij voeren nauw overleg met u als werkgever, de bedrijfsarts, casemanager en UWV. Onze dienstverlening is UWV proof. Wij voeren het 2e spoor traject uit conform Wet Verbetering Poortwachter. U voldoet daarmee aan uw re-integratieverplichtingen als werkgever.   

NextJob coaches: betrokken en resultaatgericht
Bij NextJob wordt uw werknemer begeleid door één coach en één jobhunter. Onze coaches zijn volledig gespecialiseerd in 2e spoor trajecten en hebben veel ervaring met de begeleiding van zieke medewerkers. Onze jobhunter levert wekelijks passende vacatures aan, hetgeen een vereiste is van UWV. Onze coaches handelen in uw belang, onder andere waar het gaat om de UWV vereisten. 

Juridische vraagbaak 
Via NextJob kunt u een beroep doen op onze juristen die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Tijdens een 2e spoor is het belangrijk de regels en procedures van het UWV exact te volgen. Onze juristen zijn uw vraagbaak en kunnen u helpen als er vragen zijn of eventueel problemen met een werknemer (bijvoorbeeld als de werknemer zich niet houdt aan de re-integratieverplichtingen).    
Zeer hoge klanttevredenheid: 14 jaar Cedeo erkend 
Onze opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze dienstverlening. Wij mogen inmiddels 14 jaar op rij het Cedeo keurmerk voeren. Maatwerk, persoonlijke coaching, goede prijs/ kwaliteit verhouding, deskundige en prettige coaches zijn veel genoemde reacties van opdrachtgevers. 

Wij informeren u graag
Wilt u meer weten over onze aanpak ? Neem contact met NextJob op voor een telefoonafspraak via contactformulier. Of bel 088 20 50 888 en stel uw vragen direct aan een van onze coaches.