re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Verzuimbegeleiding  Conflictverzuim  Wet Poortwachter  Arbeidsmediation  Loopbaanbegeleiding 
Adres Dr.van Deenweg 108
Postcode 8025 BK Zwolle
Telefoon 06-57543385
Website https://www.manyways.nl
E-mail info@manyways.nl
Contactpersoon Bert Huisman
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOBCO
Contact opnemen

Manyways

Manyways - Re-integratie Mediation bij Ziekteverzuim door Conflicten

Re-integratiecoach Bert Huisman

Manyways Mediation & Coaching vindt het belangrijk dat mensen op de werkplek lekker in hun vel zitten, waardoor ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Arbeidsconflicten en of een niet goed passende baan zetten het welbevinden van werknemers onder druk. Het gevolg is dan vaak verrminderde productiviteit (onderpresteren), ziekteverzuim, of verlies van goede werknemers doordat ze vertrekken naar een andere werkgever. 

Re-integratie
Bij ziekteverzuim door een arbeidsconflict, ook wel conflictverzuim genoemd, wordt samen met partijen eerst het conflict opgelost, zodat er ruimte ontsaat voor goede afspraken over de re-intgratie na conflictverzuim. Die afspraken worden vastgelegd in een plan van aanpak. Werkzoekenden worden geholpen door een effectief coachingstraject. 
 
Arbeidsmediation
Met Manyways arbeidsmediation krijg je duidelijkheid in conflictsituaties. Daardoor kun je samen werken aan creatieve en soms verrassende oplossingen. Als je hier meer over wilt weten lees dan verder bij mediation bij arbeidsconflict.