re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Derde Spoor  Wet Poortwachter  Outplacement  Onderwijs  Zorg  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Werkervaringsplaats  50-plus  Haalbaarheidsonderzoek 2e Spoor 
Adres Schweitzerlaan 2
Postcode 9728 NP Groningen
Werkgebied Groningen
Mobiel 06-20689972
Website https://www.job-x-change.nl
E-mail info@jxcloopbaan.nl
Contactpersoon Robert Dijkstra
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 2016: 8,8; Noloc erkend loopbaanprofessional; LANN
Contact opnemen

Vestigingen

 • Groningen  
 • JobXchange

  JobXchange: Succesvol op weg naar werk

  De werkwijze van JobXchange is praktisch, persoonlijk, betrokken en resultaatgericht en afgestemd op uw specifieke situatie. Wij hebben oprechte interesse in de mens met als gezamenlijke doel het vinden van een nieuwe richting en het vinden passend en duurzaam werk. JobXchange heeft meer dan 15 jaar ervaring met re-integratie 2e en 3e spoor en begeleiden naar nieuw, passend en duurzaam werk. Wij verzorgen al jaren succesvol opdrachten voor het bedrijfsleven, zorg- en welzijnsinstellingen, gemeenten en het onderwijs.

  Robert Dijkstra van re-integratiebureau Jobxchange

   
  Het gevarieerde team van JobXchange bestaat uit zéér ervaren, betrokken en resultaatgerichte professionals; een re-integratie- en loopbaanadviseur, een vitaliteitscoach, een werkcoach en een testconsultant. Toch zouden we ons zelf willen omschrijven als een klein en persoonlijk loopbaanbedrijf met een sterke focus op de regio. Verder werken wij ook met externe professionals waaronder een onafhankelijk en gecertificeerd arbeidsdeskundige en een psycholoog NIP. 
   
  Onze klanttevredenheid is bovengemiddeld; het afgelopen jaar nog een beoordeling van 8,7.  Daarnaast zijn we aangesloten bij de Noloc (Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs en outplacementconsulenten). Wij wonen en werken in de regio, spreken de taal van de regio, kennen de regionale arbeidsmarkt en beschikken over een groot en actief netwerk in de profit en non-profit sector. Wij zijn gevestigd in Groningen-Zuid en zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.
   
  Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wij helpen u graag verder!