re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Arbeidshandicap  Derde Spoor  Eerste Spoor  Jobcoaching  Outplacement  Tweede Spoor  Verzuimbegeleiding  Wet Poortwachter  Sociaal Ondernemen  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Modulaire Re-integratiediensten 
Adres Hockeyweg 5
Postcode 5405 NC Uden
Werkgebied Uden, Oss, Veghel, Cuijk, Schaijk, Helmond, Beugen
Telefoon 0413-334455
Website https://www.ibn.nl/bedrijfsleven/zaken-doen-met-ibn/arbeidsmobiliteit/
E-mail Vanwerknaarwerk@ibn.nl
Beoordeling/ Keurmerk Werkfit (78% succesvol afgerond); Naar Werk (91% succesvol afgerond)
Contact opnemen

Vestigingen

  • Uden  
  • IBN

    Arbeidsmobiliteit, re-integratie, coaching en bemiddeling naar werk

    Vanwege verschillende redenen kan een andere werkplek beter kan zijn. Iemand kan langdurig ziek zijn wat een passende functie bij de huidige werkgever niet meer mogelijk maakt. Of misschien is reeds afscheid genomen. Maar iemand kan ook boventallig worden of vastlopen in de huidige functie. IBN kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en hoe je weer gelukkig aan het werk kan gaan bij een andere werkgever.

    IBN Arbeidsmobiliteit kan uw medewerkers coachen, zodat zij meegroeien met uw organisatie. Soms is het echter beter om een andere werkplek te zoeken voor een medewerker of heeft u te maken met een langdurig zieke medewerker die weer aan het werk moet, binnen of buiten de organisatie. De adviseurs van Arbeidsmobiliteit van IBN bieden niet alleen kennis rondom mobiliteitstrajecten, maar nemen het volledige proces in een persoonlijk traject uit handen.

    Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk in Noordoost Brabant en begrijpen de verschillende bedrijfsculturen waardoor wij beter in staat zijn duurzame oplossingen te bieden. Behalve directe ondersteuning naar nieuw passend werk bieden we ook inzicht in de (financiële) gevolgen van verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen uw bedrijf. IBN Arbeidsmobiliteit is een onderdeel van IBN, een social enterprise waarbij het al meer dan 25 jaar gaat om werk en mens.