re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
HSP  Tweede Spoor Re-integratie  Eerste Spoor Re-integratie  Outplacement  Loopbaancoaching 
Adres Selhorstweg 1
Postcode 3841 GE Harderwijk
Werkgebied Landelijk met vestigingen in Vlissingen, Hillegom, Breda, Arnhem, Veenendaal, Harderwijk, Rotterdam, Den-Haag, Alkmaar, Groningen, Scharsterbrug, Eindhoven
Telefoon 06-24701570
Website https://hspenwerk.nl
E-mail contact@hspenwerk.nl
Contactpersoon Esther Kaastra
Contact opnemen

Vestigingen

 • Harderwijk  
 • HSP & WERK

  HSP & WERK is een landelijk bureau voor re-integratiebureau, outplacement, loopbaanadvies en persoonlijk leiderschapsontwikkeling van hoogsensitieve professionals, leiders en ondernemers. Een vijfde van de bevolking is hoogsensitief wat niet zelden uitmondt in verzuim. Door in het re-integratietraject voldoende aandacht te schenken aan deze hoogsensitiviteit en/of hoogbegaafdheid maken we de kans op herstel aanzienlijk groter en de verzuimkosten een stuk lager.

  Re-integratie 1e spoor

  Gaat het niet zo lekker met uw medewerker en speelt hoogsensitiviteit ook een rol. Wij helpen uw medewerker weer sterk in het werk staan, zodat hij of zij energie heeft en duurzaam inzetbaar is.

  Re-integratie 2e spoor

  Als uw hoogsensitieve medewerker al een tijd ziek is en het blijkt dat een re-integratie 2e spoor traject nodig is, dan is HSP & WERK u hierbij graag van dienst. Een succesvol re-integratietraject voor HSP'ers vraagt simpelweg maatwerk en andere kennis en inzichten. Die kunnen wij u bieden. 

  Outplacement

  Het kan zijn dat de conclusie is getrokken dat het beter is om afscheid te nemen. HSP & WERK begeleidt uw werknemer graag naar nieuw passend werk buiten de organisatie. En dat kan ook zelfstandig ondernemerschap zijn. Met een outplacementtraject op maat neemt u op een professionele en fijne wijze afscheid van een hoogsensitieve medewerker.

  Loopbaancoaching

  Heeft u het idee dat uw hoogsensitieve medewerker belemmerd wordt in het werk? Wilt u gezamenlijk onderzoeken wat beter aansluit? In een HSP loopbaancoaching traject betrekken we het temperament van uw medewerker in het werk en zorgen voor een optimale match. Zo wordt het écht passend met als gevolg dat uw medewerker duurzaam inzetbaar is.