re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Wet Poortwachter  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Verzuimbegeleiding  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Verzekeraar  Jobcoaching 
Adres Grotestraat 63
Postcode 5931 CT Tegelen
Telefoon 077-7504517
Website https://www.h3group.nl
E-mail info@h3group.nl
Contactpersoon Wim Ambaum
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Klanttevredenheid 8,8
Contact opnemen

H3 Group

H3 Group levert re-integratiemaatwerk vanuit haar vestigingen in Tegelen en Roermond voor bedrijven, verzekeraars en particulieren. Veel bedrijven kiezen voor ons vanwege ons gerichte re-integratie-aanpak.
 
Voor ons is het belangrijk om als organisatie snel en efficiĆ«nt re-integratieproblemen voor u op te lossen. Met behulp van ons team werken we aan maatwerk oplossingen voor de Wet Poortwachter en re-integratie. Alle kennis in huis, glasheldere communicatie en een aanspreekpunt, dat is onze kracht. 
 
H3 Group werkt volgens het UWV inkoopkader. De registertherapeuten beschikken over een RGNB certificaat en onze arbeidsdeskundige is een gecertificeerd Registerarbeidsdeskundige.
De arbeidsspecialisten van H3 Group:
  • Re-integratieconsulenten;
  • TP Psychologen;
  • Recruiters;
  • Mediators;
  • Budgetcoaches.

Wilt u meer weten over de aanpak van H3 Group in een 2e spoortraject of outplacement? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of via het telefoonnummer 077-7504517. H3 Group start altijd met een gratis kennismakingsgesprek met het bedrijf en de werknemer om alle opties in kaart te brengen. Een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u op locatie kan natuurlijk ook.