re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Outplacement  Loopbaanbegeleiding  Wandelcoaching 
Adres Stationsstraat
Postcode 7607 GX Almelo
Werkgebied Twente, Salland, Drenthe
Telefoon 06-51695168
Website https://www.ergonad.nl/
E-mail info@ergonad.nl
Contactpersoon Erik Dam
Beoordeling/ Keurmerk Waardering van 8,4 voor Werkfit trajecten; aangesloten bij o.m. NOBCO en NOLOC
Contact opnemen

Vestigingen

 • Almelo  
 • Ergonad

  Met ruim 20 jaar ervaring beschikt Ergonad B.V. over een groot netwerk in de regio Twente, Salland en Drenthe. Onze coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen. Of je nou een eigen bedrijf wilt starten of van baan wilt veranderen, soms wil je gewoon wat anders met je leven. Gerichte keuzes maken is dan erg belangrijk! Als coach en register loopbaanprofessional helpen we je om die regie te pakken zodat je beter in staat bent om je doelen te bereiken. 

  Tweede spoor begeleiding

  Ergnoad is gespecialiseerd in 2e spoor trajecten en alle zaken die daarbij komen kijken. We verzorgen begeleiding van A tot Z totdat er succesvol een nieuwe baan is gevonden. Qua ondersteuning kan gedacht worden aan empowerment, persoonlijke ontwikkeling, sollicitatietraining, netwerken, advies over subsidies en regelingen en loopbaancoaching.

  Re-integratie UWV

  In opdracht van het UWV verzorgt Ergonad al vele jaren succesvol bemiddelingstrajecten. Met een groot netwerk in de regio begeleiden wij mensen met een ZW-uitkering, een WIA-uitkering of WAjong-uitkering voor Werkfit Maken en Naar Werk trajecten. De doelgroep van Ergnoad is breed: van jongeren tot 50-plussers en van mensen met een LBO-/MBO achtergrond tot hogeropgeleiden.

  Zoek contact met Ergonad, het verplicht je tot niets! Voor meer informatie over onze re-integratiediensten of om de ervaringen van onze cliĆ«nten te bekijken. De coaches van Ergonad zijn werkzaam in o.m. Almelo, Hengelo, Fleringen, Hardenberg, Zwolle, Emmen en Meppel.