re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Jobcoaching  Loopbaanbegeleiding  Outplacement 
Adres Prins Willem-Alexanderlaan 170
Postcode 7311 SZ Apeldoorn
Werkgebied Landelijk
Telefoon 055-5261999
Website https://www.energieq.nl
E-mail info@energieq.nl
Contactpersoon Hester Jansen
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC; PSO certificering
Contact opnemen

Vestigingen

 • Apeldoorn  
 • EnergieQ

  EnergieQ is ruim 30 jaar actief als HR-dienstverlener met verschillende re-integratiediensten. Vanuit Apeldoorn werken we landelijk voor werkgevers, werknemers en cliënten van het UWV. Met een gedreven team van ervaren re-integratieprofessionals werken wij doelgericht en met een sociaal hart. Centraal staat daarbij het van mens tot mens contact in combinatie met maatwerk trajecten. Onze missie? EnergieQ wil actief bijdragen aan een diverse en inclusieve maatschappij met kansen voor iedereen. 

  Re-integratie bij arbeidsongeschiktheid

  EnergieQ kijkt op een optimistische en deskundige manier naar de terugkeer van een zieke werknemer. Dat doen we persoonlijk en betrokken waarbij we kijken naar wat de werknemer wél kan. Terugkeermogelijkheden in de oude functie of aangepaste werkzaamheden worden eerst onderzocht. Blijkt dit niet mogelijk dan kijken we naar een passende oplossing bij een andere werkgever. 

  Re-integratie vanuit het UWV

  Wie een WIA-, Wajong of Ziektewet uitkering heeft, komt in aanmerking voor een re-integratietraject. De re-integratiecoaches van EnergieQ ondersteunen jou 1 op 1 op een persoonlijke manier. Met jou maken we een maatwerk trajectplan waarbinnen we kijken naar de mogelijkheden voor een passende baan. Goed om te weten, bij ons is het mogelijk om vrijblijvend kennis te maken met de re-integratiecoach.