re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Eerste Spoor  Werkplekonderzoek  Advies Loonsanctie  Eigen Risico Drager  Re-integratie Psychische Klachten 
Telefoon 085-0407200
Website https://elabo.nl
E-mail info@elabo.nl
Contactpersoon Jan Hulleman
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Elabo

Onafhankelijk advies en de meest optimale oplossing: dat is wat Elabo als arbeidsdeskundig adviesbureau typeert. Elabo streeft altijd naar het zo snel mogelijk afronden van het arbeidsdeskundig onderzoek, tezamen met een inzichtelijke rapportage. Meestal binnen vier weken. Wat mogen we voor u betekenen? 

Over Elabo
Opgericht in 2000 door een groep ervaren arbeidsdeskundigen is Elabo uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de private markt. Elabo heeft als missie het adviseren van werkgevers, werknemers en ondernemers op het gebied van verzuim of arbeidsongeschiktheid. Het herstellen en bevorderen van de inzetbaarheid staat altijd voorop.

Hoe werkt Elabo?
Een arbeidsdeskundig onderzoek bij Elabo bestaat altijd uit een grondige dossierstudie van de situatie in combinatie met gesprekken met alle betrokken partijen. Waar mogelijk vindt een rondgang langs de werkplek plaats. Naar aanleiding van deze gesprekken volgt er een uitgebreide rapportage, die snel inzichtelijk maakt welke mogelijkheden en kansen er zijn voor duurzame werkhervatting van de zieke werknemer. Het rapport wordt in heldere taal uiteengezet. 

Waarom een arbeidsdeskundige?
Het betrekken van een arbeidsdeskundige in het gecompliceerde re-integratieproces brengt veel voordelen met zich mee. Voor de werkgever en werknemer schept het in de eerste plaats duidelijkheid over de aanpak en vervolgstappen inclusief de mogelijkheden van de werknemer. Kostenbesparingen voor de werkgever en het beperken van inkomensverlies voor de werknemer zijn andere belangrijke voordelen.