re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Tweede Spoor  Derde Spoor  Eerste Spoor  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Re-integratie Gemeente  Re-integratie Psychische Klachten  Outplacement  Wet Poortwachter 
Adres Bornestraat 98
Postcode 7607 KT Almelo
Telefoon 0546-458288
Website https://www.duchatteau.com
E-mail info@duchatteau.nl
Contactpersoon Lies ter Stal
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Duchatteau

Duchatteau is een ervaren en erkend re-integratiebedrijf in Twente. Wij begeleiden mensen bij het zoeken naar een nieuwe kans op de arbeidsmarkt die door uiteenlopende redenen tijdelijk niet kunnen deelnemen aan het arbeidsproces. Onze kwaliteit is gebaseerd op ervaring, passie, creativiteit en betrouwbaarheid: afspraak is afspraak! We richten ons op de unieke mogelijkheden van de cliënt en juist niet op de belemmeringen. Zo wordt werken weer mogelijk.

Gebouw re-integratiebureau Duchatteau

Als het onzeker is of uw werknemer terug kan keren in het eigen werk, is het vanuit de Wet Verbetering Poortwachter verplicht om een traject tweede spoor op te starten. Vaak gebeurt dit na de eerstejaarsevaluatie, maar nog beter is het om al te starten als werkhervatting of een andere functie in hetzelfde bedrijf (spoor 1) niet haalbaar blijkt. Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft meer inzicht geven in de situatie op eerste spoor en onderbouwt tevens de inzet van re-integratie tweede spoor. Op basis van het arbeidsdeskundig onderzoek schakelt u een re-integratiebureau in en start het 2e spoor traject. Belangrijk om te weten. Start het traject uiterlijk 6 weken nadat het advies om 2e spoor te starten is uitgebracht? Dit is namelijk de wettelijke verplichting vanuit de wet. Later of helemaal niet starten met het 2e spoor kan leiden tot loonsancties!

Zoek je begeleiding bij re-integratie? Dan ben je bij Duchatteau aan het juiste re-integratie-adres. Lees meer over de re-integratietrajecten en vraag vrijblijvend en gratis een oriënterend kennismakingsgesprek aan. Je vindt Duchatteau in Almelo, Haaksbergen, Enschede en Vasse. Het UWV stelt jou in de gelegenheid een re-integratietraject te volgen als voorbereiding op re-integratie. Bij Duchatteau stel, je in overleg met jouw arbeidsdeskundige en je re-integratiecoach, je eigen re-integratietraject samen. Wij werken niet in groepen, je krijgt een vast contactpersoon die je het hele re-inetegratietraject begeleidt. Duchatteau is gespecialiseerd in re-integratietrajecten voor klanten met lichamelijke en psychische klachten. Wij behandelen niet, maar begeleiden je bij de terugkeer naar de arbeidsmarkt. Waar moet ik rekening mee houden? Hoe bouw ik mijn belastbaarheid weer op? Welke banen passen bij mij als ik klaar ben met dit re-integratietraject? Hoe voorkom ik dat ik opnieuw uitval in een nieuwe baan? Na afronding van het re-integratietraject heb jij antwoord op deze vragen. Het doel van dit re-integratietraject van Duchatteau is dat je na afloop verder kunt met een re-integratietraject naar werk. Ook daar kan Duchatteau je in begeleiden. In de flyer Werkfit maken (pdf) vind je alle mogelijke onderdelen van onze trajecten Werkfit maken.