re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Tweede Spoor Re-integratie  Loopbaanbegeleiding  Beroepskeuze  Outplacement  Re-integratie Psychische Klachten  Burn-out 
Adres Derkinderenstraat 24
Postcode 1062 DB Amsterdam
Werkgebied Amsterdam
Telefoon 020-6097700
Website https://www.dijkenvanemmerik.nl
E-mail info@dijkenvanemmerik.nl
Beoordeling/ Keurmerk OVAL en NOLOC
Contact opnemen

Vestigingen

 • Amsterdam  
 • Dijk & Van Emmerik  Dijk & Van Emmerik: re-integratie waar iedereen beter van wordt

  Eerste spoor | Tweede spoor | UWV Werkfit + Naar werk

  Een re-integratietraject is pas succesvol als zowel werkgever als werknemer er beter uitkomen. Dijk & Van Emmerik Amsterdam biedt daarom beide partijen begeleiding die oplossingsgericht, onpartijdig en respectvol is. Daarnaast kan ieder traject rekenen op onze ruime kennis van zaken, aanstekelijke positiviteit en ons zeer uitgebreide netwerk van werkgevers in de regio.


  Aanpak: duidelijkheid en vooruitgang

  Ons team houdt het re-integratieproces in beweging, met lichtheid en humor waar mogelijk. Tegelijkertijd geloven we dat belemmerende en stagnerende zaken alleen kunnen worden aangepakt door ze te benoemen. We helpen je zo als werkgever om stapsgewijs, helder en poortwachterproof te werk te gaan. 

  Als kandidaat bieden we je persoonlijke begeleiding op maat die je helpt om weer aan het werk te gaan, zelfs na lange tijd afwezigheid. In het kennismakingsgesprek maken we samen een realistisch voorstel met daarin de stappen die voor jou nuttig en nodig zijn. Dit begeleidingsplan kan bestaan uit een aantal van de volgende onderdelen: 

  • Loopbaancoaching & beroepskeuzetest 
  • Assessment center 
  • Rouwverwerking
  • Werken aan zelfvertrouwen 
  • Werkervaringsplaats of stage
  • Sollicitatievaardigheden opfrissen
  Liever begeleiding op afstand? We bieden elk re-integratietraject ook volledig online aan.

  De coaches van Dijk & Van Emmerik
  Onze adviseurs werken pragmatisch en doelgericht, maar hebben ook oog voor wat er breder speelt in het leven van de kandidaat en de organisatie. De begeleiding die we je als kandidaat bieden, is geworteld in gedegen kennis van de regionale arbeidsmarkt, in wetenschappelijke methoden en in arbeidspsychologie. Al onze adviseurs zijn naast loopbaancoach ook NIP-geregistreerd psycholoog.

  Erkend en bekend in de regio
  Dijk & Van Emmerik is als re-integratie- en outplacementbureau erkend door het UWV en werkt onder de kwaliteitsstandaarden van OVAL, NOLOC en het NIP. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Amsterdam. In 25 jaar hebben we in deze regio een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers waarmee we onze kandidaten echt verder helpen. Via het landelijk samenwerkingsverband CEREO onderhouden we daarnaast nauw contact met 13 zusterbureaus door heel Nederland, met elk weer hun eigen regionale netwerk.

  Contact
  Wil je meer weten over onze re-integratietrajecten? Bezoek onze website of neem direct contact op via 020 6097700 of receptie@dijkenvanemmerik.nl.