re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  50-plus 
Adres Gooimeer 1
Postcode 1411 DC Naarden
Werkgebied landelijke dekking
Telefoon 085-0028409
Website https://careeradvisor.nl
E-mail info@careeradvisor.nl
Beoordeling/ Keurmerk NOBCO, Noloc
Contact opnemen

Vestigingen

 • Naarden  
 • CareerAdvisor

   

  CareerAdvisor: regionaal de sterkste in 2e spoor trajecten!

  CareerAdvisor zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij re-integratie 2e spoor. Dit doen wij aan de hand van re-integratie 2e spoortrajecten, maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt, heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor nastreeft. Onze loopbaanexperts zijn Noloc erkend, werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van CareerAdvisor.

  Wat CareerAdvisor betekent voor werkgevers

  CareerAdvisor helpt u het re-integratietraject in juiste banen te leiden - voor beide partijen. Wij nemen de zorg voor uw werknemers op ons door hen te begeleiden in hun zoektocht naar hun drijfveren, talenten en mogelijkheden. Onze persoonlijke coaches ondersteunen uw werknemers bij het opnieuw formuleren van vaardigheden en/of ambities, en helpen deze te koppelen aan de (huidige) arbeidsmarkt. Niet alleen begeleiden wij individuele werknemers, maar ook kleine tot grote reorganisaties.

  Waar wij voor staan

  Flexibiliteit: CareerAdvisor is dusdanig ingericht dat wij flexibel in kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze klanten, want een tevreden klant is onze drijfveer. Zo heeft Re-integratiebureau CareerAdvisor de beschikking over een gevarieerde poule aan re-integratiecoaches waardoor de klant kan kiezen voor de re-integratiecoach die het beste bij hem of haar past. Verder heeft CareerAdvisor de mensen in huis die desgewenst op individueel niveau of in groepsverband diverse trainingen kunnen geven. Daarnaast hanteren wij zowel in de looptijd als in de af te nemen modules een grote mate van keuzevrijheid, zodat wij per klant maatwerk kunnen leveren.
   
  Moderne middelen: CareerAdvisor maakt bij de begeleiding van haar klanten gebruik van moderne middelen. Zo wordt gebruik gemaakt van het online loopbaanplatform Podio en het innovatieve vacatureplatform Jobfeed en bieden wij de optie van online coaching via Skype. Tevens laten wij onze klanten zien hoe zij moderne middelen in kunnen zetten bij hun zoektocht naar nieuw werk, zoals bijvoorbeeld de toepassing van social media.
   
  Regionale focus: CA kent een landelijke dekking, maar onze focus houden wij regionaal. Dit komt tot uitdrukking doordat wij werken met coaches die uit de regio afkomstig zijn, bekend zijn in het gebied en daar een netwerk hebben. Op die manier is er altijd een coach bij jouw in de buurt!

  Tevreden klanten: Zoals reeds eerder benoemd, is de tevredenheid van onze klanten onze drijfveer. Dat klanten tevreden zijn over onze diensten blijkt wel uit onze Cedeo erkenning. Klanten beschrijven ons hierin als klantgericht, inspirerend, betrokken, flexibel en persoonlijk.