re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk 
Adres Wethouder Beversstraat 185
Postcode 7543 BK Enschede
Werkgebied Landelijk, Landelijk
Telefoon 088-6161999
Website https://www.careeradvisor.nl
E-mail info@careeradvisor.nl
Contact opnemen

Vestigingen

 • Enschede  
 • CareerAdvisor

  CareerAdvisor: Regionaal de sterkste

  CareerAdvisor zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 90% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt, heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor nastreeft. 

  Onze loopbaanexperts zijn Noloc erkend, werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van CareerAdvisor.

  Stappenplan van een 2e spoor traject

  De grote stappen van een 2e spoor re-integratietraject liggen vast in de Wet Poortwachter. Het inhoudelijke verloop van de stappen is altijd maatwerk en afhankelijk van de kandidaat en situatie, meestal volgen wij de volgende stappen:

  1. Intake en re-integratieplan

  Tijdens deze eerste stap brengen wij de omstandigheden, arbeidsmogelijkheden, capaciteiten, opleiding, werkervaring, toekomstbeeld en verwachtingen van de werknemer in kaart tijdens een intakegesprek. Daarnaast vindt er ook een gesprek met de werkgever plaats.

  2. Plan van aanpak

  Aan de hand van de verzamelde gegevens wordt er een plan van aanpak opgesteld. Deze wordt in concept naar de kandidaat gestuurd en na akkoord de werkgever. Het plan van aanpak bevat onder andere:

  - Een samenvatting van de huidige situatie.

  - Formulering van een realistische en arbeidsmarktrelevante beroepsrichting.

  - De stappen die nodig zijn om het doel te kunnen bereiken.

  - De verwachte duur van het traject.

  3. Persoonsgerichte fase

  Tijdens deze fase wordt er onder andere in kaart gebracht wat de behoeftes, interesses, drijfveren, capaciteiten en ambities zijn van dewerknemer. Daarnaast besteden we aandacht aan rouwverwerking en vitalisering.

  4. ArbeidsoriëntatieGedurende deze fase wordt onderzocht welke branches en beroepen passend zijn voor de kandidaat. Hierbij maakt hij of zij een overzicht van passende beroepen en functies, een analyse van sectoren en soorten bedrijven waarin de kandidaat zou willen werken en een lijst van organisaties om te volgen of benaderen. 

  Ook besteden we in deze fase aandacht aan scholing. Een(om)scholing kan de werknemer naar het gewenste kennis- en vaardigheidsniveau brengen of de inzetbaarheid vergroten.

  5. Werkgerichte fase

  De arbeidsmarkt veranderd continu. Tijdens deze fase gaan wij samen met de werknemer aan de slag met een (nieuw) cv, sollicitatie- en motivatiebrieven, inzet van social media, arbeidsmarktbenadering en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Met behulp hiervan kan de kandidaat zelfstandig solliciteren en potentiële werkgevers benaderen. Daarnaast leveren onze jobcoaches ook geschikte vacatures aan vanuit hun netwerk en denken ze actief mee.

  6. Nazorg

  Wanneer er een nieuwe baan is gevonden voor de werknemer houd de coach regelmatig contact met hem of haar over hoe het gaat. Ook kan de kandidaat nog bij de coach terecht voor vragen omtrent contract, proeftijd en arbeidsvoorwaarden. 

  Een succesvolle re-integratie met CareerAdvisor

  CareerAdvisor is een re-integratiebureau dat zich voor iedere werknemer met veel enthousiasme inzet bij het vinden van een passende baan. Ons re-integratietraject garandeert succes vanwege de meerdere contactmomenten met een persoonlijke re-integratiecoach, korte communicatielijnen en onze Poortwachtersgarantie. 

  Vragen over ons re-integratie traject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag op weg!