re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Eerste Spoor  Derde Spoor  Verzuimbegeleiding  Outplacement 
Adres Schootense Dreef 23
Postcode 5708 HZ Helmond
Werkgebied Landelijk, Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Overijssel, Drenthe, Groningen
Telefoon 0492-506607
Website https://www.bloeij.nl/organisaties/re-integratie-mobiliteit
E-mail info@bloeij.nl
Contactpersoon Jip van der Pol
Beoordeling/ Keurmerk klant- en cliënttevredenheid 8,5; lid OVAL; gecertificeerde arbodienst
Contact opnemen

Vestigingen

 • Helmond  
 • Bloeij

  Wij zijn Bloeij. Jouw arbodienst dichtbij. Wij zijn onderdeel van Driessen Groep en focussen naast arbodienstverlening op re-integratie in spoor 2, spoor 3, outplacement (van werk naar werk), WW-begeleiding en UWV Werkfit + Naar werk.

  Wij geloven dat mens en werk elkaar beter maken. Maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Met als gevolg dat jouw medewerker zijn of haar werk niet meer kan of wil uitvoeren zoals voorheen. Voor die medewerkers bieden we diverse mobiliteits- en re-integratiediensten.

  We kijken naar de mogelijkheden en focussen op wat wél kan, zodat jouw medewerker weer tot bloei komt.

  Bij re-integratie is zorgvuldigheid en empathie cruciaal. Wij geven onze adviseurs 30% meer tijd voor begeleiding van de medewerker en afstemming met de organisatie. Voor medewerkers betekent dit dat zij meer coaching en begeleiding krijgen. Daarmee is er ook meer ruimte voor ontwikkeling, netwerken en het zoeken van vacatures. Door een omgeving te creëren waar medewerkers zich veilig en gehoord voelen, zijn wij in staat om hen te begeleiden naar nieuw werk(geluk).

  We zijn onderdeel van Driessen Groep. Een familie van bedrijven die al meer dan 30 jaar werken voor organisaties in het onderwijs, de zorg en de overheid. Dit landelijke netwerk met ruim 2000 organisaties maakt re-integratie makkelijker.

  Door snel en effectief conform de geldende wet- en regelgeving in te grijpen bij medewerkers met een re-integratie- of mobiliteitsvraag, helpen wij niet alleen organisaties, maar ook medewerkers. Door ons op de mens te richten en niet alleen op de wet, zorgen we dat medewerkers duurzaam re-integreren en hun werkgeluk (terug)vinden.

  Onze werkwijze

  • Altijd een vaste coach
  • Altijd maatwerk, passend bij de persoon én de situatie
  • Uitgebreide intake en kennismaking, ontdekken van de klik
  • Groot aanbod test- en e-learning

  Re-integratie aanbod

  Voor werkgevers

  - Tweede spoorbegeleiding

  - Derde spoorbegeleidin

  - Van werk naar werk (outplacement)

  - WW-begeleiding


  Voor UWV

  - Werkfit trajecten

  - Naar werk trajecten

  Werkgebied
  We hebben coaches op meerdere locaties in Nederland en vestigingen in Helmond (hoofdkantoor), Breda, Arnhem, Venlo en Groningen. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening landelijk aanbieden. We gebruiken hiervoor een hybride dienstverleningsvorm. Een combinatie tussen digitale en fysieke gesprekken, altijd op maat voor de medewerker en passend bij de situatie.