re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Tweede spoortraject  Re-integratie  Outplacement  50-plus  Loopbaanbegeleiding  Adhd  Beroepskeuze  Hoger Opgeleiden 
Adres Platanenweg 33
Postcode 6721 CJ Bennekom
Werkgebied Ede, Veenendaal, Wageningen, Apeldoorn, Arnhem, Bennekom, Nijmegen
Telefoon 06-15357565
Website https://loopbaanbegeleiding.info
E-mail info@loopbaanbegeleiding.info
Contactpersoon Ir Jef van Beckhoven
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

BLCC loopbaanbegeleiding

Re-integratietrajecten BLCC Loopbaanbegeleiding: veranderen en herontdekken kwaliteiten

Hoe kun je komen tot een beter resultaat met dat wat voor handen is? Dat is de kern van BLCC loopbaanbegeleiding. De re-integratiediensten van BLCC zijn op het hoogste kwaliteitsniveau erkend met een certificering door het Career Management Institute, CMI. Jef van Beckhoven is een betrokken re-integratieprofessional en met zijn persoonlijke, doch kritische aanpak helpt hij mensen verder bij het maken van keuzes op het gebied van werk en carrière.

Tweede Spoortrajecten BLCC 

U bent ziek geweest en uw werkgever heeft ook geen ander werk voor u. Dan is een tweede spoortraject, betaald door de werkgever of de verzekering, voor u interessant. Een succesvolle invulling van tweede spoortrajecten vraagt om maatwerk en een coach met ervaring, deskundigheid en kennis van de lokale arbeidsmarkt. Met een coach met netwerkcontacten in de regio kan BLCC gemakkelijke ingangen bij potentiële werkgevers aanboren. De zoektocht naar een nieuwe functie kan zo veel eenvoudiger en sneller tot resultaat leiden.

Jeff van Beckhoven van BLCC Loopbaanbegeleiding

UWV-trajecten BLCC 

U bent langer dan 12 maanden zonder werk en wilt weer aan de slag. De eerste stap kan lastig zijn. Bij BLCC krijgt u de gelegenheid om met deskundige begeleiding uit te zoeken welk werk bij u past en hoe u een baan kunt vinden. Samen zetten we die eerste stap, onder meer met een Plan van Aanpak, en begeleiden we u naar een nieuwe werkplek. BLCC is een door het UWV erkend re-integratiebedrijf. Dit betekent dat wanneer u een uitkering ontvangt van UWV en niet in loondienst bent bij een werkgever, u via ons een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) kunt aanvragen via ons om zelf uw re-integratie te regelen. Als u toestemming krijgt voor een re-integratietraject, betaalt het UWV de kosten.