re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie UWV  Re-integratie Psychische Klachten  Re-integratie Gemeente  Loopbaanbegeleiding  Outplacement  
Adres Oranjesingel 24
Postcode 6511 NV Nijmegen
Werkgebied Nijmegen
Telefoon 024-3237503
Website https://www.loopbaanbegeleiding.nu
E-mail info@artemisloopbaan.nl
Contactpersoon Loopbaanpsycholoog Ingrid J.M. Neve
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional, NIP, Register BKA Keurmerk
Contact opnemen

Vestigingen

  • Nijmegen  
  • Artemis

    Met de keuze voor een opleiding, beroep of nieuwe werksituatie kiest u voor een verandering van uw eigen toekomst. Voordat u hierover beslist, kunt u behoefte hebben aan een onafhankelijk advies. Bureau Artemis kan u helpen bij het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden in uw situatie. Het kan u ook begeleiden bij het maken van een heldere keuze. Artemis werkt voor jongeren en volwassenen, voor werkenden en werkzoekenden, voor mensen met uiteenlopende achtergrond en opleiding. Al die mensen hebben minstens één ding gemeen: ze hebben behoefte aan begeleiding bij het maken van een keuze op het gebied van opleiding, werk of loopbaan.

    Bij Artemis werken psychologen en loopbaanadviseurs. Ons bureau wordt ingeschakeld om uiteenlopende redenen: plotseling ontslag, behoefte aan ander werk, studiekeuze, carrièreplanning en veel meer. Bij Artemis hechten we waarde aan een individuele benadering en het procesmatig werken. Een keuze maken zien wij dan ook als een proces waarbij verschillende aspecten aan bod moeten komen. We werken onder meer voor werkgevers, particulieren, onderwijsinstellingen, UWV en gemeenten. Zoek vooral contact met ons voor een onderzoek of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.